Seful Alfa Romeo si Abarth paraseste Fiat Group

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 12.01.2009
Automotive News anunta astazi ca Luca de Meo, CEO Alfa Romeo si Abarth, va parasi Fiat Group pentru a se dedica altor oportunitati.

Automotive News anunta astazi faptul ca Luca De Meo a demisionat din toate posturile pe care le ocupa la Fiat. Italianul, care va implini 42 de ani in 2009, este vazut de presa internationala ca mana dreapta a lui Sergio Marchionne, presedintele companiei italiene, fiind unul dintre responsabilii revirimentului Fiat din ultimii ani.

Daca pana acum o jumatate de an ocupa postul de sef de comunicare al marcii Fiat, De Meo a fost numit in cursul anului trecut CEO Alfa Romeo si Abarth si sef de marketing al intregului Grup. La acea vreme, mutarea a parut o simpla incununare a carierei de succe a lui De Meo, vestea aparuta astazi fiind una complet neasteptata.

Conform surselor citate de Automotive News, italianul "paraseste compania pentru a analiza noi oportunitati de dezvoltare a carierei, relatiile sale cu Sergio Marchionne fiind unele bune".

Reprezentantii Fiat au refuzat sa comenteze informatia.

via | Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru