Preţuri Mercedes-Benz S-Klasse Coupé în România: limuzina cu două uşi pleacă de la 130.300 de euro

de Sebastian Toma
Joi, 10.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Importatorul Mercedes-Benz în România a anunţat preţul de pornire al lui S-Klasse Coupé, disponibil în versiunile S 500 4Matic Coupé şi S 63 AMG 4Matic Coupé. Cea mai ieftină versiune pleacă de la 130.280 de euro cu TVA inclus.

Esential 1954 este anul în care Mercedes-Benz a lansat primul coupe pe plaforma lui S-Klasse.
Mercedes-Benz S-Klasse Coupé este disponibil pentru comandă pe piaţa din România, având un preţ de pornire de 130.280 euro cu TVA inclus, aferent versiunii S 500 4Matic Coupe. În cazul versiunii S 63 AMG, preţul de pornire atinge 177.289 de euro cu TVA inclus. Indiferent de versiune, modelul ajunge în reprezentanţele Mercedes-Benz din România în luna septembrie, când vor fi aşteptate şi primele livrări pentru clienţii care au făcut comenzi din timp. În prezent sunt oferite doar versiunile cu tracţiune integrală ale lui S-Klasse Coupé, echipat şi cu suspensie pneumatică, aceasta din urmă având sistem de amortizare adaptivă controlată electronic. Începând cu luna iulie, vor fi oferite şi versiunile cu tracţiune spate ale modelului, care vor fi disponibile cu suspensia Magic Body Control, care se înclină la viraje pentru a asigura mai mult confort.

Mercedes-Benz S-Klasse Coupé, înlocuitorul lui CL, se prezintă

S 63 AMG Coupe este versiunea de performanţă a coupe-ului din gama S-Klasse.
Aceasta dezvoltă 585 CP şi 900 Nm şi poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde.

Pentru o perioadă limitată de timp, Mercedes-Benz va oferi şi o versiune Edition 1 a lui S-Klasse Coupe, care va avea o listă de dotări standard mai generoasă. Aceasta include blocuri optice full-LED cu cristale Swarovski, pachetul Exclusive pentru interior, care îi aduce scaune din gama designo, îmbrăcate în piele Nappa Exclusive, planşă de bord îmbrăcată în piele cusută cu fir gros în nuanţă contrastantă, precum şi un set de sigle care specifică apartenenţa exemplarului la seria Edition 1.

Versiunile Edition 1 au un preţ de pornire mai ridicat, datorat atât dotărilor suplimentare, cât şi faptului că vor fi disponibile doar o perioadă limitată de timp. Mai precis, versiunea S 500 Coupe 4Matic Edition 1 pleacă de la 145.111 de euro cu TVA inclu, în timp ce S 63 AMG Coupe 4Matic Edition 1 pleacă de la 188.480 de euro cu TVA inclus.

Mercedes-Benz S-Klasse Coupé vs. CONCURENŢA DIRECTĂ

MODEL/VERSIUNE PUTERE (CP)
CONSUM MIXT
(l/100 km) 
ACCELERAŢIE 0-100
(secunde) 
PREŢ DE LISTĂ*
(Euro, cu TVA) 
Mercedes-Benz S-Klasse Coupé
S 500 4Matic
455 9.9 4.6 130.281
BMW Seria 6 Coupé
650i xDrive
407 11.3 4.8 100.626
*preţuri de listă, fără oferte de sezon şi promoţii 

Via Mercedes-Benz

Comentarii (4)

  • un oarecare
    Spatele seamana izbitor cu Laguna Coupe!
    23 4
  • inexorabil
    De la j'de mii de euro în sus...Păi la preţurile astea de chilipir, partidele politice se pot dota cu flote întregi. Nu de alta, dar, când împarţi găleţile cu făină, zahăr şi ulei fantomelor de pensionari uscaţi de foame, i-ai putea impresiona cu eleganţa mijloacelor de transport, plus că le-ai dovedi o grijă deosebită cu privire la predarea în bune condiţii a alimentelor de bază, cu care să se lingă pe vot, pardon, pe bot. Aşa da! Puţină imaginaţie nu strică niciodată.
    27 5
  • @inexorabil
    Foarte corect...buna previziune
    10 0
  • Stopurile (privite din spate) seamana mult cu cele de la Audi.
    Oricum este o masina frumoasa, care probabil arata si mai bine pe strada, iar interiorul este fabulos.
    6 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru