Prima imagine cu noua generație Honda Civic. Debutează în Statele Unite în 28 aprilie

de Alexandru Monenciu
Joi, 15.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a publicat prima imagine oficială cu noua generație Honda Civic, dedicată publicului american (aceasta ar putea inspira ulterior și versiunea europeană). Debutul este programat pentru 28 aprilie.

În noiembrie 2020, constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini cu un prototip care anunță noua generație Civic, dedicată publicului american.

Acum, Honda revine cu o nouă imagine, de această dată cu versiunea de producție a sedanului compact. Sunt șanse mari ca noul model să inspire ulterior și versiunea europeană.

La o scurtă comparație cu prototipul menționat mai sus, versiunea de serie are ornamente negre, cu finisaj mat, în spoilerul frontal, capacele oglinzilor sunt vopsite în culoarea caroseriei, geamurile sunt înconjurate de un ornament cromat, iar jantele sunt bicolore.

Observăm prezența senzorilor de parcare în bara față, dar și a unei trape acționate electric. Cel mai probabil, mașina din imagine este într-un nivel de echipare superior.

Honda a anunțat că restul imaginilor, dar și informațiile complete, vor fi publicate în 28 aprilie. Primele exemplare vor ajunge în reprezentanțele din Statele Unite ale Americii în vara acestui an.

via Honda

Comentarii (9)

  • Johnny
    Mai cuminte decat actuala generatie si totusi fara schimbari majore. Interesanta strategie, un minus dpmdv pt design, totusi o masina frumoasa, tinand cont ca a tuala generatie e in top
    10 3
  • netam-nissan
    ați uitat să ne povestiți că și pneurile sunt negre, AM
    18 1
  • Zaporojet968
    O stire care o sa-l bucure nespus pe domnul Zarnesteanu.Stiu ca de zeci de ani e fan asiatice,in special fan Honda.
    8 5
  • @Zaporojet68
    Pe cioflângă nu-l mai bucura nimic de ani buni, in afara de semanatul si aratul cu plugul pe plantatiile din Zarnesti. Cica are Mărțedes CeLeKau...HAHAHAHAHA ce am mai ras. A papat si el guma Turbo si i-o fi picat un sticker cu acest model.
    6 4
  • Masina foarte buna. Ca si design nu pot nici sa o plac nici sa o urasc. Vazand logo-ul Honda in fata vreau sa spun ca se integreaza cu modelele precedente. Daca ii schimbi logo-ul cu unul de masina chinezeasca s-ar potrivi si asa. De aia nu ma pot decide . Oricum Honda nu a fost cumparata niciodata pentru cum arata.
    13 2
  • Abia ce ma obisnuisem cu look-ul modelului actual. Vad ca se revine la un design din ce in ce mai cuminte dar totusi ramane cu tente as spune sportive si clar cu influente nord americane. Imi place ca se revine la ceva obiceiuri deja retro in zilele astea , adica suprafata vitrata mare , garda la sol mare (normala)... Mai cred si ca fanii Civic actuali o sa ridice grav din spranceana . Pe mine personal m-ar coafa tare , daca or mai fi ridicat umpic stacheta la constructie/finisaje interior (mai ales in zona spate si portbagaj) si ceva bucsaraie mai solida ( tot pe spate in special) atunci chiar m-ar convinge. Bine...,intai de toate ,sunt convins (???) ca or aduce si ei la zi sau la un nivel acceptabil sistemul ala multimedia .
    9 1
  • De doi ani mi-am luat un civic nou. Înainte am avut alte 6 mărci de mașini, majoritatea noi. Vreau să subliniez că nu se compară niciuna cu Honda. Calitate superioară...... Nici nu vreau să mai aud de mașini germane.....
    8 2
  • Pare că o Hondă a căzut de Accord cu un BMW să facă un plod - acu vreo 20 de ani însă. :-)

    De acord cu @Alpine77 că Civic a fost/e/va fi clar bună, dar mie cel puțin nu-mi mai face cu ochiul de prin anii ”90, când am forjat vreun an un 1.6 VTi VTEC EG6 (avea și personalitate, nu doar 160 CP.)

    P.S. / mini-sondaj: Dintre cei 3 producători moto convertiți la mașini sau invers (BMW; Honda, Suzuki), care credeți că a pleznit-o mai bine pe patru roți ca pe două?
    15 0
  • @kiro ...

    bmw
    honda
    suzuki

    in ordinea asta as zice io ...

    da nu-i musai sa hi si tu d'Accord cu M'ine :)))

    drumuri bune sa ai !

    si te tot astept la o intrevedere ...
    sper sa nu uiti si sa o si honorezi hodata !!!
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru