Primele imagini cu interiorul noului Porsche Panamera

de Tiberiu Safta
Marti, 07.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat primele imagini oficiale cu interiorul viitorului Panamera. Habitaclul noului model este asemănător vizual cu Taycan, însă primește și o serie de noutăți, printre care și aeratoare reglabile electric, dar și tapițerie fără piele naturală.

La sfârșitul lui noiembrie, Porsche va dezvălui oficial cea de-a treia generație Panamera. Până atunci, constructorul de la Zuffenhausen ne oferă primele imagini oficiale cu interiorul viitorului model. La prima vedere, acesta este foarte asemănător din punct de vedere vizual cu interiorul electricului Taycan. Acest aspect este evidențiat de prezența ecranelor pentru instrumentarul digital de 12.6 inch, sistemul multimedia și chiar pentru pasagerul din față.

Pentru noua generație, Porsche a redesenat consola centrală în așa fel încât să fie creat mai mult spațiu. De exemplu, maneta selectorului de viteze este mutată în spatele volanului, în partea dreaptă. Mai mult, în zona consolei centrale sunt montate și aeratoarele centrale care sunt reglabile electric.

Noua generație Porsche Panamera va fi mai lungă decât iterația din prezent. Asta înseamnă mai mult spațiu pentru pasagerii din spate, care primesc și aceștia un ecran multimedia în centru.

O altă noutate este reprezentată de o tapițerie care nu folosește piele naturală, o premieră pentru Panamera. Noul model va beneficia și de iluminare ambientală mai puternică.

Viitorul Porsche Panamera va fi dezvăluit oficial în 24 noiembrie.

via Porsche

Comentarii (7)

  • Trilulilu
    Prețuri uriașe pentru vinilin. Bravo mă!
    4 2
  • George Simion
    https://youtu.be/YIkjjLtJP8I
    1 1
  • Tralala
    Pielea naturala impune uciderea animalelor, nimeni nu mai vrea asta, daca tot suntem peste 8 miliarde de oameni, sa fie si animale din belsug
    4 2
  • N-am inteles niciodata dece cineva ar vrea un salon de culoare rosie.
    Te ustura ochii de la el
    2 0
  • https://www.youtube.com/watch?v=NbnYahNK8Zg
    2 0
  • Nu-i că arată mișto si cool cockpit-ul plin de ecrane???
    Ce o să-i mai facă la următorul?
    0 0
  • Andrei
    Eu nu înțeleg moda cu consola centrală lată care îți ia din spațiul lateral pentru genunchi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru