Primele imagini cu Skoda Kamiq: grila și blocurile optice, dezvăluite înainte de lansarea noului SUV în martie

de Daniel Popescu
Vineri, 22.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat două imagini cu grila frontală și blocurile optice ale noului SUV Kamiq, pe care îl va dezvălui la începutul lunii martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Skoda a anunțat la sfârșitul lunii ianuarie că va lansa un nou SUV de oraș cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, iar acesta va primi numele Kamiq.

După ce a dezvăluit o serie de schițe și o imagine cu interiorul, constructorul ceh a publicat pe rețeaua de socializare Twitter două imagini cu designul exterior al noului model.

Una dintre ele scoate în evidență grila radiatorului, care are dimensiuni generoase și un design asemănător cu cel implementat pe noul model Scala.

Cea de-a doua imagine ilustrează blocurile optice cu o configurație în două părți. "Configurația cu două părți cu luminile de zi poziționate deasupra reprezintă o premieră pentru Skoda, oferă un aspect unic pentru Kamiq și reprezintă o altă interpretare a limbajului de design Skoda", spunea recent Oliver Ștefăni, designerul-șef al Skoda.

Schițele prezentate anterior au evidențiat și gardă la sol mai mare, jantele de mari dimensiuni și suprafețele netede ale noului SUV. Kamiq va fi și primul SUV european Skoda care va avea numele companiei inscripționat pe spate în partea centrală în locul logo-ului, așa cum se întâmplă deja în cazul noului hatchback compact Scala.

Pe lângă noul Kamiq, Skoda va aduce la standul de la Geneva și noul hatchback Scala, care înlocuiește Rapid Spaceback în gama de modele, dar și noul concept electric Vision iV.

Via Skoda, Auto.cz

Comentarii (4)

  • Adrian M
    Sunt socat...ce surpriza...un kodiaq intrat la apa:)
    2 8
  • Costel
    skoda kamiq=seat arona ,binefacerile vag is vizibile in toate segmentele
    10 2
  • bine(a)facerile vag

    ....mai ales in segmentul vanzarii de antivomitive
    3 7
  • Probabil cel mai practic model din tripleta Arona/T-CROSS/Kamiq si un crossover bine adaptat la traficul urban. Mai mult este primul model Skoda nu noua viziune a designului.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru