Primul pachet de tuning pentru noua generație Audi Q7

de Bogdan Mirică
Joi, 02.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
ABT, tunerul de casă al celor de la Audi, a prezentat primul pachet de modificări pentru noua generație Q7. Momentan, tuningul ABT presupune doar accesorii estetice.

Unul dintre cele mai populare SUV-uri pe piața din România, Audi Q7 este gata să apară pe străzile de la noi din țară cu o nouă generație. Prețurile au fost deja publicate, mașina a fost deja testată, nu ne mai rămânea să vedem decât un prim pachet de tuning pentru SUV-ul din Ingolstadt.

Iar singurul tuner eligibil pentru această premieră nu putea fi decât ABT, specialistul de casă al Audi. Pachetul de modificări se numește QS7 și vine cu o serie de accesorii noi, care le înlocuiesc pe cele standard. Ne referim aici la un spoiler frontal nou, cu prize de aer mai generoase și o grilă trapezoidală cu care ne-am obișnuit.

Nu lipsesc nici ornamentele negre atașate profilului, pasaje ale roților ceva mai pronunțate, un spoiler posterior regândit și o evacuare cu patru terminații cromate.

Esential 22 de inch este dimensiunea jantelor propuse de ABT pentru noul Audi Q7.
Pentru cei care își doresc chiar mai mult de atât, ABT promite și un bodykit substanțial, care crește lățimea mașinii prin adăugarea unor extensii la nivelul bosajelor și sporește agresivitatea cu ajutorul unui eleron montat pe hayon.
Modificările estetice sunt completate de un set de jante din aliaj, de 22 de inch, încălțate cu pneuri sport de dimensiuni 305/30 R22.

Toate aceste noutăți estetice vor fi însoțite și de un pachet de putere, care va aduce mai mulți cai putere versiunilor deja existente. Acesta pachet va fi însă lansat mai târziu.

Comentarii (5)

  • mai trist si mai sec ca niciodata.
    6 7
  • Zici ca l-o desenat cu toporu :))
    6 6
  • hazard
    L-am vazut pe viu, nu in poze si nu varianta tunata. Arata bine!
    3 3
  • johney
    asta tunat arata bine
    3 1
  • Q7 nu este fotogenic, dar l-am vazut pe strada zilele trecute, si pot spune ca rata mult mai bine in realitate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru