Noul Audi Q7

Vineri, 25 Septembrie 2015 | Tehnologie

Noile Audi A4 și Q7 primesc servicii care permit operarea lor de la distanță, cu ajutorul telefonului sau ceasului inteligent

Audi a lansat două noi servicii care conectează mai bine modelele A4 și Q7 cu proprietarii lor. Acestea permit controlarea mașinilor de la distanță.
Joi, 02 Iulie 2015 | Tuning

Primul pachet de tuning pentru noua generație Audi Q7

ABT, tunerul de casă al celor de la Audi, a prezentat primul pachet de modificări pentru noua generație Q7. Momentan, tuningul ABT presupune doar accesorii estetice.
Vineri, 29 Mai 2015 | Modele noi

Audi SQ7, rivalul actualului BMW X5 M50d, este aşteptat în toamnă

Audi lucrează în prezent la o versiune diesel sportivă a actualului Q7. Aceasta se va numi SQ7 şi va rivaliza cu actualul BMW X5 M50d.
Luni, 06 Aprilie 2015 | Intern

Preţuri Audi Q7 în România: cel mai mare SUV din Ingolstadt pleacă de la 65.500 de euro

Audi a dat publicităţii preţurile noii generaţii Q7. SUV-ul din Ingolstadt este disponibil alături de un diesel şi o unitate pe benzină, ambele foarte generoase în resurse şi cu valori record în segment când vine vorba despre eficienţă.
Marti, 17 Martie 2015 | Intern

Comenzile pentru noul Audi Q7 se deschid în această primăvară

Audi va deschide lista de comenzi pentru noul Q7 pe piaţa din România în primăvara anului curent. Începând cu luna septembrie, va fi oferită pe piaţă şi versiunea e-tron a modelului din Ingolstadt.
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Tehnologie

Noul Audi Q7 va avea un sistem de sunet capabil să recreeze locul în care a fost cântată melodia

Audi a detaliat sistemul de sunet revoluţionar pe care îl va introduce cu ocazia noului Q7. El a fost dezvoltat împreună cu Bang&Olufsen şi poate recrea experienţa locului în care a fost cântată melodia.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Noul Audi Q7 va fi lansat în luna ianuarie a anului viitor

A doua generaţie a SUV-ului Audi Q7 va debuta oficial anul viitor în luna ianuarie la Salonul Auto de la Detroit. Lansarea a fost confirmată de Ulrich Hackenberg, membru în consiliul de administrare Audi.
Vineri, 28 Martie 2014 | Modele noi

Audi Q7 va primi o nouă generaţie până la sfârşitul anului viitor

Dr. Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a anunţat că debutul noii generaţii a lui Q7 este programat pentru anul 2015 şi că modelul va primi o nouă platformă.
Joi, 11 August 2011 | Autoipoteze

Viitorul Audi Q7 va fi mai uşor cu 300 de kilograme

Noua generaţie a modelului Audi Q7 este aşteptată pe piaţă abia în 2014. Dezvoltat pe noua platformă MLB, modelul va avea o caroserie din aluminiu şi va fi cu 300 de kilograme mai uşor.
Marti, 03 Mai 2011 | Modele noi

Noul Audi Q7, cu 400 de kilograme mai uşor decât actuala generaţie

Goliat-ul segmentului SUV-urilor mari, Audi Q7, va trece printr-o transformare evidentă odată cu trecerea constucţiei modelului german pe o platformă diferită, utilizată acum de A8 şi Q5.

Tag-uri similare

Audi, Q7, Audi Q7, noul Audi Q7
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru