Primul teaser video cu viitorul Audi Q4 Sportback e-tron Concept: prototipul electric va fi prezentat în 7 iulie

de Cornel Șocariciu
Luni, 06.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat primul teaser video al noului Q4 Sportback e-tron Concept. Prototipul electric pregătit de constructorul german va fi prezentat în 7 iulie în cadrul unui eveniment online programat pentru ora 20:15, ora României.

În prima parte a anului trecut, Audi a prezentat conceptul Q4 e-tron. Prototipul electric pregătit de constructorul german a fost echipat cu două motoare electrice care ofereau în total 305 cai putere. Bateria de 82 kWh integrată de nemți asigura o autonomie de peste 450 de kilometri.

Acum, Audi a publicat primul teaser video care anunță debutul lui Q4 Sportback e-tron Concept. Noul prototip va fi prezentat în 7 iulie în cadrul unui eveniment online programat pentru ora 20:15, ora României. 

În cadrul clipului video, Audi a integrat câteva detalii cu interiorul viitorului concept, dar oferă și imagini cu exteriorul. Nemții pun accent și pe viitorul sistem de iluminare care, în cazul lui Q4 e-tron, permite 25 de stiluri diferite pentru semnătura farurilor și a stopurilor.

Versiunile de serie pregătite pe baza noilor concept Q4 e-tron și Q4 Sportback e-tron vor avea la bază platforma MEB a Grupului Volkswagen, iar conform unor rapoarte recente, acestea ar urma să fie disponibile pentru pre-comandă până la finalul acestui an.

Comentarii (3)

  • ACE - Craiova
    AUDI Q4 e-tron ar urma sa fie lansat oficial (ca varianta de serie) undeva spre sfarsitul acestui an iar pretul va porni, foarte probabil, de la o valoare de circa 45.000-46.000 Euro...

    Varianta AUDI Q4 e-tron Sportback va costa, foarte probabil, cu 1.500-2.000 Euro, mai mult....
    8 3
  • Thunder
    vom avea in zona de 45 k :

    - Ford Mustang Mach E
    - Audi Q4 E-tron
    - Tesla Model 3
    - probabil pe aproape si VW ID 4
    - Hyundai Kona
    - Kia e-Niro
    - VW I.D.3
    - Seat El Born
    - Skoda Enyaq

    ...prea mare aglomeratie in segmentul asta de pret cu masini din clase diferite!
    3 1
  • Sunt interesat in special de cele 25 de semnaturi speciale alea farurilor :))
    Pe asta da lumea bani acum, chestii de impresii :) frumuseturi:))
    Adica niste simple faruri si stopuri care sa isi faca treaba nu mai sunt suficiente, trebuie sa aiba forme, sa fie dinamice, sa distraga atentia :))
    Parca niste faruri frumoase si semnalizare dinamica avea si tipul ala cu Audi A7 care se lauda ca are cea mai proasta masina:))
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru