Producătorii auto își închid temporar fabricile din China din cauza coronavirusului: Ford, Renault și Toyota vor relua producția pe 10 februarie

de Paul Cosma
Miercuri, 29.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford, Renault și Toyota se numără printre producătorii care și-au închis fabricile din China din cauza coronavirusului. Cele trei companii au anunțat că vor relua producția din China pe 10 februarie.

Autoritățile din China au prelungit cu încă trei zile vacanța de Anul Nou, până pe data de 2 februarie, pentru a încerca să împiedice răspândirea epidemiei de coronavirus, care a izbucnit inițial în orașul Wuhan.

Așa cum era de așteptat, și pe fondul interdicțiilor de călătorie în mai multe orașe din China, zeci de companii și-au sistat activitatea de teama noului virus.

Printre ele se numără și producători auto precum Ford, Renault sau Toyota, care și-au închis temporar fabricile, urmând ca acestea să fie redeschise cel mai devreme pe 10 februarie.

Renault deține o fabrică în Wuhan, alături de Dongfeng Group. Ford are două unități de producție alături de Chongqing Changan Automobile, în timp ce Toyota are uzine în nordul orașului Tianjin și în regiunea Guangdong.

Via Automotive News, Reuters

Comentarii (3)

  • f bine. poluau destul si oricum nimeni nu cumparau masinile lor
    7 8
  • mircea badea
    mare prostie! atata isterie pt o amarata de gripa..
    2 0
  • @mircea badea

    Nu este nici o gripa ci este o adevarata ciuma. Cativa oameni au murit de la aceasta boala
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru