Raliul Sibiului, inclus pe lista preliminară IRC 2012

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 23.08.2011
România are şanse mari să intre în calendarul IRC 2012 după ec Raliul Sibiului a fost inclus în lista scurtă a etapelor competiţiei pentru 2012.

Veşti bune pentru iubitorii motorsportului din România. Organizatorii Raliului Sibiului, cea mai urmărită şi spectaculoasă etapă de raliu din calendarul intern CNR, au anunţat că raliul sibian a fost inclus pe lista scurtă a sezonului 2012 din calendarul IRC (Intercontinental Rally Challenge), a doua competiţie internaţională ca importanţă în domeniu după WRC.

"Propunerea noastră în ceea ce priveşte amplasarea parcului de service, a cartierului general şi a probelor speciale este conformă cu cerinţele unei etape din IRC, iar acum urmează cel mai greu lucru pentru noi: să gândim bugetul pentru organizarea etapei. Autorităţile au fost tot timpul alături de noi şi sunt sigur că ne vor susţine şi în acest proiect", spune Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului.

Conform propunerii făcute de oficialii IRC, Raliul Sibiului ar urma să intre în calendarul competiţiei în prima jumătate a lunii iulie 2012. "Este perfect pentru noi, pentru că indiferent dacă vom intra sau nu în calendar încă de anul viitor, Raliul Sibiului se va desfăşura în 2012, ca de obicei, tot în luna iulie", încheie Itu.

Comentarii (1)

  • super..
    O recunoastere a valorii acestui Raliu. Si daca IRC va fuziona cu WRC cum circula zvonurile atunci e sansa mare de prin 2014 sa vedem spectacol pur
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru