Record: Groupe Renault România a ajuns la vânzări online de 30 de mașini pe zi

de Paul Cosma
Vineri, 18.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Groupe Renault România a înregistrat un record al vânzărilor în mediul online, în ultima lună, cu 30 de unități pe zi. Până acum, peste 2.500 de clienți au ales să achiziționeze un automobil Dacia sau Renault pe platformele de e-commerce.

Lansate în urmă cu doi ani, platformele de comerț electronic ale Groupe Renault România au ajuns acum la un record de vânzări, potrivit unui comunicat oficial.

Astfel, în ultima lună, cifrele de vânzări au atins un record zilnic de 30 de unități Dacia și Renault achiziționate de către clienți în urma unui parcurs strict online.

Fiecare client poate consulta ofertele disponibile pe site-uri cu ajutorul mai multor filtre de selecție (model, preț, culoare, tip combustibil, transmisie, capacitate cilindrică). Apoi, acesta poate finaliza procedura plătind factura finală a vehiculului sau își poate rezerva autoturismul selectat, achitând o taxă de 500 de Euro (TVA inclus).

Plata se face cu ajutorul unui card bancar de credit sau debit, prin intermediul unui procesator securizat de plăți. Atât contractul, cât și factura se vor transmite electronic de către un agent autorizat, ales în prealabil de client.

Până în acest moment, peste 2.500 de clienți au ales să achiziționeze un automobil Dacia sau Renault prin intermediul platformelor de e-Commerce.

Disponibile la adresele https://vanzari.renault.ro şi respectiv https://vanzari.dacia.ro, acestea includ modele din stoc la prețuri promoționale.

Via Groupe Renault România

Comentarii (4)

  • Masina mea, Dacia Logan (2018- 40.000 km) a ajuns la consum de ZECE LITRI DE ULEI de la schimb la schimb...
    Dacia zice ca asa e in cartea tehnica...500 ml la 1000 de KM.
    Rabla ce am casat-o, consuma doar 2 litri de la schimb la schimb.
    Multe ''succesuri'' dacia si cat mai multi fraieri !
    9 10
  • La ăștia de ți-au arătat mânuța roșie te referi?
    4 3
  • Cum adică „de la schimb la schimb”?
    Păi, după ce bagi atât de mult ulei în ea, ce rost are să-i mai faci schimbul?
    0 0
  • @@rov ...Pentru garanție...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru