Renault Captur, prima imagine prelucrată digital a viitorului crossover mic

de Sebastian Toma
Joi, 10.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Prima imagine prelucrată digital a noului Renault Captur a fost realizată de cei de la Indian Autos Blog, aceasta fiind publicată cu o zi înainte de dezvelirea oficială a modelului franţuzesc.

Renault Captur, viitorul crossover de segment B al mărcii franţuzeşti, se pregăteşte de debutul de la Salonul Auto de la Geneva. Până atunci, constructorul francez a publicat pe site-ul său media o imagine teaser, care surprinde o secţiune a părţii frontale. Cei de la Indianautosblog nu au stat cu mâinile în sân şi au reconstituit virtual partea frontală a lui Captur în baza imaginii teaser furnizată de constructorul din Paris. Crossoverul va prelua elemente din gamele Renault Clio şi Nissan Juke, urmând să fie primul SUV de segment B al mărcii franţuzeşti.

Renault Captur poartă numele de cod J87 şi va intra în producţia de serie în 2014. Modelul va înlocui bătrânul Modus la nivel global, respectivul produs nemaifiind oferit decât pe anumite pieţe, unde înregistra oricum vânzări slabe. Potrivit unor voci, noul Captur va avea două motoare pe benzină, un 0.9 TCe de 90 CP şi un 1.2 TCe de 120 CP. Gama de motorizări va fi completată de trei dCi-uri, două de 1.5 litri, care oferă 90, respectiv 120 CP, şi un 1.6 dCi Energy, de 130 CP.

Gama de transmisii a lui Renault Captur va include atât unităţi manuale cu cinci trepte, cât şi o unitate EDC cu două ambreiaje şi şase trepte. Francezii vor prezenta mai multe detalii despre noul Captur abia mâine, în timp ce versiunea de serie va debuta în faţa publicului de la Salonul Auto de la Geneva.

Via Indianautosblog

Comentarii (4)

  • antonny
    poate cineva sa imi explice de ce renault merge pe cele 2 motorizari apropiate 1.5 si 1.6 diesel
    1 0
  • cineva
    @antonny
    Vor avea in viitorul apropiat un 1.2 dci care va inlocui actualul 1.5. Pana atunci, solutia e foarte ok. Ambele motoare, 1.5 si noul 1.6 dci se incadreaza tendintei de downsizing din industrie.
    4 0
  • @cineva:VW e o valoare care se pastreaza in timp si e peste Renault din toate pdv
    0 2
  • Cati ani ai copilu'? Cand cineva spune "e frumos afara", tu raspunzi "ceasul e trecut de ora 9" ? Mda, prost facut gramada. Sa nu ne asteptam sa intelegi ca nu toti oamenii sunt la fel. Unii apreciaza stilul cald si senzual al noilor modele Renault, in locul masinilor reci, impersonale, plictisitoare de la Volkswagen.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru