Renault Captur primește nivelul de echipare RS Line

de Paul Cosma
Vineri, 12.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a anunțat lansarea, în premieră, a unei versiuni RS Line pentru SUV-ul Captur, dar și motorizări noi începând din acest an. Pe piața franceză, Captur RS Line pornește de la 28.400 de euro pentru motorizarea pe benzină TCe de 140 CP.

2021 aduce noutăți în gama Captur. SUV-ul francez poate fi comandat și într-o versiune RS Line, pentru prima dată, aceasta oferind o parte frontală ușor modificată, un nou difuzor spate și jante de 18 inch. 

La interior, modelul beneficiază de un volan din piele perforată, cu logo-ul RS Line și cusături roșii, de praguri “Renault Sport”, precum și de elemente cu un finisaj ce imită carbonul. 

Pentru piața din Franța, versiunea RS Line are prețuri ce pornesc de la 28.400 de euro în cazul motorizării pe benzină TCe cu 140 de cai putere și transmisie manuală. Costul urcă la 30.350 euro pentru același motor cu transmisia automată EDC. 

În cazul versiunii cu încărcare la priză RS Line E-Tech, de 160 de cai putere, prețul este de 37.050 de euro. 

Pe lângă versiunea RS Line, Renault anunță și noi motorizări pentru Captur. Motorul pe benzină de un litru este disponibil și cu 90 CP (de la 21.750 euro) sau 140 CP (de la 23.600 euro). Totodată, francezii au introdus și o versiune GPL cu 100 de cai putere (21.750 de euro în echiparea Zen). 

În viitorul apropiat, Renault Captur va beneficia și de un sistem de propulsie hibrid clasic E-Tech, pe lângă cel PHEV (cu încărcare la priză), însă francezii nu au oferit detalii tehnice, pentru moment. 

Via Renault

Comentarii (15)

  • Johnny
    O fi subiectiv..dar mai urat SUV decat asta e doar VW ID4...daca aceste caroserii pot fi SUV- uri, atunci un barbat pe tocuri e mai mult decat ok
    12 38
  • Sa fie primit, zic.
    4 3
  • @johnny... într-acolo se îndreaptă societatea...bărbații fără toc vor fi niște ciudați...de altfel nu putini au fost cei ce au lipsit de la referendumul pentru familie
    19 11
  • @Johnny... observ ca ai 16 mânuțe rosii și doar 3 verzi...
    17 11
  • Băieții pe tocuri lovesc din nou
    18 9
  • Johnny
    Am deschis cutia pandorei, dar eu n- am probleme cu barbatii pe tocuri si doar cu SUV- urile efeminate
    2 9
  • E clar...
    16 6
  • din ceea ce ati scris in articol, eu inteleg ca motorul de 1 litru este in versiune de 90 cai si 140 cai. oare chiar asa sa fie, sau e vorba de o exprimare nefericita?
    4 1
  • @Johnny... succesuri
    7 4
  • Johnny
    Dci, imi pare rau daca ti- am inselat asteptarile...lol
    Manute rosii se primesc daca critici o masina iar articolul respectiv este citit indeosebi de simpatizantii acelei marci, sau acelui model.
    Cred ca designul dealungul timpului a avut coborasuri si urcusuri, iar astazi, cel al SUV- urilor in mod special, devine feminizat, banalizat, cutie pe roti reteta de succes a VW golf (comparatie menita sa mai enerveze o mare parte din cititori)
    4 3
  • @dCi - ce este un suv efeminat? Si efeminat in comparatie cu ce? Care este un suv ne-efeminat? Nu sunt sarcastic doar incerc sa inteleg ce te-a deranjat la masina asta.
    6 2
  • @alpine77... de ce ma intrebi pe mine ce este un suv efeminizat? Și de unde reiese ca ma derenjeaza ceva la aceasta mașina?
    10 0
  • @dCi-imi cer scuze, mentiunea a fost facuta de Johnny nu de tine. Am fost nsurprins pentru ca dCi este un termen Renault, deci ai o oarecare afinitate pentru marca asta. Am inteles, te deranjeaza doar baietii pe tocuri. Din nou, scuze pentru confuzie.
    3 0
  • Johnny
    Alpine77 e recunoscut faptul ca unor masini le este atribuit un caracter mai masculin sau feminin in fct de formele sale. Desigur, daca o iei tehnic, masina nu are gen/sex, dar metaforic vorbind se poate.
    Tu fiind fun Alpine/Renault dupa nick probabil ai fost mai deranjat de caracterizarea nefavorabila a acestei masini decat de acei barbati pe tocuri..sau ma insel? LOL
    0 3
  • @Johnny, ce fel de incaltari poarta altii nu ma intereseaza de loc. Mai corect as spune ca atata timp cat sunt oameni de calitate pot purta si doua perechi de tocuri fara probleme. Cred ca noi in general ne luam un pic prea in serios si ne pasa de tocul altora mai mult decat de defectele noastre. Indiferent de lungimea tocurilor toti ajungem in celasi loc la final, iar singura diferenta este despre cat de fericiti am parcurs "drumul" si cat bine am facut ( sau cat de putin rau am facut). Asa ca tocurile nu au nici o importanta, poti fi un om de calitate cu tocuri sau un gunoi fara tocuri. In ceea ce priveste masina, cred ca se incadreaza in aceeasi categorie cu toate SUV-urile din clasa ei, mai toate fiind mai elaborate estetic, deci mai soft, sau cum zici tu, mai feminine. Clasa ata de masini nu este un off-roader sau un 4x4 veritabil cu care sa mergi prin boscheti deci, in viziunea mea este perfect acceptabil sa arate mai rafinat. Si mie personal imi place cum arata, fara a purta tocuri. Si daca o sa-mi piun tocuri, o sa am aceeasi parere (o spun glumind). Cu toate criticile aduse de multi SUV-urilor sau derivatelor lor, cred ca aduc un mare avantaj fata de sedanurile clasice, prin garda la sol putin mai mare (loc de condus mai bun, o oarecare siguranta mai mare in trafic si chiar prin posibilitatea accesari unor locuri mai putin prietenoase cu masinile cu garda mica), spatiul intrior mai mare, accesibilitatea lui (atat portbagaj cat si portiere). Eu nu sunt deranjat de nici o opinie atata timp cat este la obiect si exprimata civilizat. Doar am fost curios sa stiu cu ce ai comparat-o pentru a o numi "feminina". Iar daca nu ai probleme de confuzie sexuala, ar arata bine si in roz. Chestie de gust.
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru