Rezumatele din Campionatul Naţional de Raliuri vor fi transmise de Motors TV

de Daniel Popescu
Miercuri, 12.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Postul Motors TV va transmite începând de anul viitor rezumatele tuturor etapelor din Campionatul Naţional de Raliuri în cadrul emisiunii Speed.

Campionatul Naţional de Raliuri va fi promovat la nivel european începând din sezonul 2013, după ce postul de televiziune Motors TV a anunţat includerea în grila de programe a emisiunii Speed, care include rezumatele tuturor etapelor din competiţia internă de raliuri.

Emisiunea Speed este realizată încă din anul 2004 de un colectiv de patru români, iar începând din acest an a fost preluată şi de posturile de televiziunile Dolce Sport şi Transilvania Live.

"Începerea colaborării cu Motors TV este un moment foarte important pentru întreaga echipă Speed şi suntem foarte bucuroşi că, după ani de muncă susţinută, meritele noastre sunt recunoscute de una dintre cele mai mari reţele de televiziune specializate în motorsport. Această colaborare constitue o premieră pentru România şi sunt convins că poate contribui la mediatizarea motorsportului romanesc şi, de ce nu, la dezvoltarea lui viitoare", a declarat Laviniu Lazăr, producătorul video al emisiunii Speed.

Urmareste Automarket
Motors TV va începe transmisia emisiunii Speed vineri, 14 decembrie, ora 23:05, când va fi difuzat rezumatul sezonului 2012 din Campionatul Naţional de Raliuri.

Motors TV este o televiziune specializată pe sporturile cu motor recepţionată în 36 de ţări europene.

În România, postul este disponibil în reţelele operatorilor UPC şi Ines TV, precum şi în grilele de programe ale unor operatori locali. Lista completă a operatorilor care transmit Motors TV este disponibilă aici.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru