Rolls-Royce anunță încetarea producției pentru actualul Ghost: o nouă generație a modelului este așteptată în 2020

de Paul Cosma
Miercuri, 13.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce a anunțat încetarea producției pentru actuala generație a modelului Ghost. O nouă generație este așteptată în 2020, atunci când Ghost ar urma să primească și o versiune hibridă.

După prezentarea de la Frankfurt în 2009 și 10 ani de activitate, prima generație a lui Rolls-Royce Ghost va fi scoasă din producție, constructorul anunțând o versiune de “rămas bun”, denumită Ghost Black Badge, conform informațiilor Carscoops.

Încetarea producției nu este o surpriză, în condițiile în care Rolls-Royce pregătește deja noua generație a lui Ghost pentru anul viitor, după ce mai multe prototipuri au fost surprinse în timpul testelor pe drumurile publice.

A doua generație Rolls-Royce Ghost va fi construită pe o nouă structură din aluminiu și va beneficia de un motor V12 de 6.6 litri care ar urma să dezvolte undeva la 600 de cai putere.

Potrivit informațiilor neoficiale, noul Ghost va avea tracțiune integrală și există posibilitatea unei versiuni hibride cu un pachet electric de 48 V.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru