Rolls-Royce va lansa versiuni hibride plug-in ale modelelor sale

de Sebastian Toma
Luni, 10.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
CEO-ul Rolls-Royce a confirmat introducerea de versiuni hibride plug-in în gama din Goodwood. Măsură este luată pentru a respecta normele de mediu cu motorizările actuale.

Suntem o afacere care se susţine singură, dar o asemenea tehnologie este costisitor de dezvoltat, aşa că Rolls-Royce nu ar fi supravieţuit fără BMW.

Torsten Müller-Otvos
CEO Rolls-Royce
Rolls-Royce va intra pe lista producătorilor de automobile care oferă un sistem de propulsie hibrid plug-in, anunţă englezii de la AutoExpress. Vestea vine în urma unui interviu cu , CEO-ul Rolls-Royce, care a confirmat viitorul trenurilor de propulsie hibride plug-in în viitorul mărcii din Goodwood. Aceste motorizări nu au fost solicitate în mod expres de clienţii mărcii, ci sunt necesare pentru a respecta normele de mediu care vor intra în vigoare la momentul respectiv. Tocmai de aceea, viitorii hibrizi de la Rolls-Royce vor folosi această configuraţie pentru a obţine un nivel cât mai redus al emisiilor CO2, fără a schimba într-un fel comportamentul de conducere.

"Doamna zburătoare" de pe Rolls-Royce împlineşte 100 de ani

Reprezentanţii Rolls-Royce nu se laudă cu nivelul de putere al propulsoarelor lor V12, nici cu acceleraţia 0-100 km/h şi nici cu consumul de carburant.
Englezii au mers atât de departe încât au înlocuit turometrul cu un indicator numit "power reserve", care merge invers şi lucrează în procente.

Tehnologia hibridă pentru viitoarele modele plug-in hybrid de la Rolls-Royce va fi preluată de la BMW, concernul care deţine marca britanică. Ultimele două apariţii în gama BMW sunt i8 şi X5 eDrive, doi hibrizi de înaltă performanţă şi eficienţă, care pot răspunde cu uşurinţă la cerinţele de mediu ale Uniunii Europene. În ciuda faptului că noile sisteme hibride vor creşte costurile implicate pentru Rolls-Royce, modelele care vor beneficia de acestea nu vor suferi o creştere semnificativă a preţului, deoarece respectivul segment de piaţă este potrivit pentru marca britanică, iar conducătorii săi nu vor dori să renunţe la această nişă de piaţă.

Rolls Royce: una din două limuzine Ghost este personalizată

Urmareste Automarket
”Preţul nu este niciodată o problemă pentru clienţii noştri, dar ei sunt oameni de afaceri perspicace, aşa că vor să ştie exact ce vor primi în schimbul sumei achitate.
Tocmai de aceea, nu vom exagera atunci când creştem preţul modelelor echipate cu sisteme hibride plug-in. Ne este bine în acest segment de piaţă, am avut succes până acum la acest nivel de preţ”
, a declarat Torsten Müller-Otvos, CEO-ul Rolls-Royce.

Rolls Royce sărbătoreşte 10 ani de producţie la Goodwood cu o serie specială

Via AutoExpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru