România va avea o echipă la clasa Production Cup

de Daniel Popescu
Vineri, 01.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Napoca Rally Academy s-a înscris oficial în campionatul echipelor din clasa Production Cup a Campionatului European de Raliuri.

Am profitat de oportunitatea creată în regulamentul Campionatului European de Raliuri şi am înscris Napoca Rally Academy în competiţia pe echipe.

Marco Tempestini
Pilot Napoca Rally Academy
România va fi reprezentată în acest an şi într-o competiţie pe echipe din cadrul Campionatului European de Raliuri. Echipa Napoca Rally Academy, formată în principal din Marco Tempestini şi Simone Tempestini, s-a înscris la clasa Production Cup şi va primi puncte în clasament pentru performanţele obţinute.

Decizia a fost luată ca urmare a faptului că şi alţi piloţi din cadrul echipei Napoca Rally Academy vor avea oportunitatea de a concura în unele etape din Campionatul European de Raliuri.

"Napoca Rally Academy nu înseamnă doar Marco Tempestini şi Simone Tempestini. Am profitat de oportunitatea creată în regulamentul Campionatului European de Raliuri şi am înscris Napoca Rally Academy în competiţia pe echipe. Astfel mai mulţi piloţi din echipa noastră vor avea ocazia să participe la câteva etape din acest campionat.

Încă nu am stabilit un program concret, dar cu siguranţă în 2013 mai mulţi piloţi ai echipei Napoca Rally Academy vor lua startul alături de noi în acest campionat", a spus Marco Tempestini.

Campania echipajului lui Tempestini va începe chiar în Raliul Liepaja-Ventspils din Letonia de la sfârşitul acestei săptămâni, a doua etapă din cadrul ERC. În mod tradiţional raliul se desfăşoară pe zăpada, însă vremea caldă şi ploile din ultimele zile din regiune au făcut ca suprafaţa probelor să se schimbe radical.

"Din păcate nu a mai rămas prea multă zăpadă pe unele probe. Mi-ar fi plăcut să fie multă zăpadă, ca în Finlanda, dar în ultimele trei zile a plouat foarte mult şi probele arată altfel acum. Totul a funcţionat destul de bine la recunoaşteri, iar acum aştept cu nerăbdare startul”, a declarat Simone Tempestini, care va face echipă cu Sergiu Itu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru