Se înmulțesc roboții: Mercedes AMG GT R va juca rolul lui Drift în cel mai noi film Transformers

de Bogdan Mirică
Luni, 04.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Bay, regizorul seriei de filme Transformers, a anunțat că proaspăt lansatul supercar Mercedes AMG GT R va juca rolul unui robot pe nume drift.

Michael Bay, regizorul celebrei serii Transformers, începe să populeze lista cu supercaruri pentru următorul său film, denumit The Dark Knight și programat să debuteze în vara anului viitor.

După ce am aflat că Bumblebee va fi jucat de un Chevrolet Camaro cu un kit de caroserie special și după ce am făcut cunoștință cu unul din băieții răi, Decepticon Barricade în persoana unui Ford Mustang, de asemenea decorat cu o aerodinamică nouă, a sosit momentul să vedem aflăm un nou nume.

Este vorba despre noul Mercedes AMG GT R, cea mai puternică versiune de stradă, abia dezvăluită de oficialii din Stuttgart. Mercedes AMG GT R va fi vopsit în culoarea neagră și va juca rolul unui Autobot, denumit Drift. În episodul anterior al peliculei, același robot Drift fusese jucat de Bugatti Veyron, una dintre cele mai scumpe mașini aflate pe platourile de filmare ale filmului.

Esential 585 de cai putere oferă noul Mercedes AMG GT R.
318 km/h este viteza maximă lui AMG GT R.
Comparativ cu AMG GT S, noua versiune R este mai ușoară cu 90 de kilograme, cântărind numai 1554 de kilograme.
Propulsorul V8 bi-turbo de 4.0 litri livrează o putere totală de 585 de cai și un cuplu motor de 700 Nm, administrat cu ajutorul unei transmisii AMG cu șapte rapoarte. Performanțele sunt și ele impresionante: accelerația de la 0 la 100 de km/h se face în 3.6 secunde, iar viteza maximă ajunge la 318 km/h.

Alături de cele trei mașini anunțate până acum, Michel Bay îi va avea pe platourile de filmare și pe Mark Wahlberg, Josh Duhamel și chiar pe legendarul Anthony Hopkins.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru