Sebastien Ogier va concura pe circuit la volanul unui VW Scirocco

de Dragoș Băltățeanu
Joi, 16.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Ogier va schimba maşina de raliuri cu una de circuit pentru o cursă monomarcă ce se va disputa în acest weekend la Nurburgring. Ogier este pilot oficial Volkswagen în WRC.

Urmareste Automarket
Pilotul francez Sebastien Ogier va renunţa în acest weekend la maşina de raliu pentru un Volkswagen Scirocco pregătit pentru circuit. Ogier este pilot oficial Volkswagen în WRC şi va concura cu modelul Polo WRC începând din 2013. În acest weekend va debuta, însă în cursele de circuit în cadrul unei curse monomarcă ce se va disputa pe circuitul german de la Nurburgring. 

Alături de el vor concura o serie de nume mari din lumea motorsportului. Markku Alen, Juha Kankkunen şi Carlos Sainz vor fi cei mai celebri adversari din cursa de la Nurburgring.

Ogier a mai pilotat un Scirocco de circuit la Cursa Campionilor de anul trecut. În rest, experienţa sa pe circuit este limitată.

"Va fi o experienţă plăcută să concurez în Cupa Scirocco chiar înainte de Raliul Germaniei. Modelul de circuit are tracţiune faţă, dar mă voi distra, mai ales că am o serie de adversari foarte faimoşi", a spus francezul Ogier. kankkunen şi Sainz au mai concurat în trecut în Cupa Scirocco. La cursă va mai participa şi coechipierul ocazional al lui Ogier din WRC, Kevin Abbring.

Via WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru