Și vouă vi se întâmplă să nu mai știți unde ați parcat? Un englez și-a pierdut mașina în parcare vreme de șase luni

de Bogdan Mirică, Foto: www.dreamstime.com
Duminica, 08.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un englez a pierdut mașina prietenului său într-o parcare din Manchester. A găsit-o abia după șase luni.

Nu există șofer care să nu-și fi pierdut măcar o dată mașina într-o parcare aglomerată. Se întâmplă tot timpul în parcările centrelor comerciale, mai ales atunci când nu reții numărul sau zona în care ai parcat.

Există însă și cazuri care te pot lăsa cu gura căscată. Un englez a pierdut mașina prietenului său vreme de șase luni, într-un garaj din Manchester.

Se pare că englezul a împrumutat mașina prietenului său în iunie 2016 pentru a lua parte la un concert în Machester. Acesta a parcat mașina într-un centru specializat și apoi a mers pe jos până la stadionul Etihad, locul desfășurării concertului. La întoarcere a realizat că a uitat în ce clădire a parcării a lăsat mașina.

Urmareste Automarket
După cinci zile în care au căutat-o zadarnic și în care au sunat la toate companiile de tractare și chiar la consiliul orașului, proprietarul mașinii și prietenul său au renunțat.
Au declarat la poliție că mașina a fost pierdută sau furată.

Șase luni mai târziu, doi polițiști din Manchester descopereau un BMW prăfuit, abandonat într-una din clădirile centrului de parcare. După ce au verificat plăcuțele de înmatriculare, polițiștii au anunțat proprietarul și pe prietenul său uituc.

via msn

Comentarii (2)

  • Da, mi s-a întâmplat, dar, după câteva secunde sau minute de căutare mi-am regăsit mașina. Asta e prea de tot! Probabil că tăntălăul respectiv e hrănit și acum cu lingurița. Nici nu l-a înțărcat mă-sa! Sau era sub influența drogurilor.
    19 0
  • Asta e din seria "un grup de cercetatori englezi" sau "proprietar de BMW pagubit de prietenul sau"

    CAN-CAN auto
    13 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru