Sibiu Transfăgărăşan Motorsport Festival - eveniment de sporturi cu motor în august 2014

de Daniel Popescu
Vineri, 20.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Organizatorii Raliului Sibiului pregătesc pentru perioada 14-17 august 2014 ediţia inaugurală a Sibiu Transfăgărăşan Motorsport Festival, un eveniment international care va reuni la start piloţi din diverse competiţii ale sporturilor cu motor.

Esential 4 zile dureaza evenimentul Sibiu Transfagarasan Motorsport Festival programat in luna august 2014
Mutarea Raliului Sibiului din luna iulie în luna februarie în cadrul calendarului Campionatului European de Raliuri i-a determinat pe organizatori să găsească o alternativă pentru ca Sibiul să aibă în continuare un eveniment sportiv pe timp de vară.

Soluţia este Sibiu Transfăgărăşan Motorsport Festival, un eveniment internaţional care va avea loc în perioada 14-17 august 2014 şi la care vor putea lua parte piloţi din diverse ramuri ale sporturilor cu motor. Aceştia vor participa la festival cu maşini clasice, motociclete, concepte şi chiar maşini moderne.

Am ales ca în perioada de vară să organizăm un festival al sporturilor cu motor pentru toţi cei pasionaţi.

Sorin Itu
Organizator
"Ţinând cont că Raliul Sibiului se va desfăşura în perioada de iarnă, am ales ca în perioada de vară să organizăm un festival al sporturilor cu motor pentru toţi cei pasionaţi."

"Sibiu este un oraş cu tradiţie şi aici s-au desfăşurat şi se mai desfăşoară competiţii importante la nivel internaţional şi cred că Transfăgărăşanul reprezintă o atracţie incredibilă pentru cei din fenomen.

Am început deja pregătirile şi sperăm să atragem nume importante din această lume încă de la prima ediţie a Sibiu - Transfăgărăşan Motorsport Festival", a precizat Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

UN EVENIMENT INSPIRAT DIN GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED

Potrivit organizatorilor,evenimentul este unul inspirat din celebrul Goodwood Festival of Speed care are loc anual în Marea Britanie, iar programul anunţat pentru prima ediţie din 14-17 august 2014 este unul atractiv.

După parada de pe străzile Sibiului din 14 august, maşinile de raliu vor participa la diverse evenimente pe circuitul de rallycross din Sibiu şi pe proba specială Şanta din cadrul Raliului Sibiulu. De asemenea, celelalte maşini şi motociclete vor avea parte de evenimente sâmbătă şi duminică pe proba specială Păltiniş şi pe Transfăgărăşan.

Via Raliul Sibiului

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru