Simulatorul Red Bull costă cât un Porsche 911 și are forma monopostului de Formula 1

de Tiberiu Safta
Vineri, 17.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Austriecii de la Red Bull au scos pe piață un simulator în forma monopostului său de Formula 1 din sezonul 2022. Acesta vine cu un monitor de gaming curbat, grafică autentică și volan detașabil. Toate acestea la prețul de 116.000 de euro.

Ți-ai dorit vreodată să ai un monopost de Formula 1, de dimensiuni reale în propria ta casă? Ei bine, cei de la Red Bull tocmai au scos pe piață un simulator în forma monopostului RB18 din sezonul 2022. Potrivit magazinului F1 Authentics, de unde poate fi cumpărat simulatorul, acesta este creat în același mod ca un monopost real de Formula 1.

Astfel, simulatorul este confecționat în mare parte din fibră de carbon și vine echipat cu tot cu o aripă față autentică, sistemul de protecție halo și chiar și o cameră de bord, evident, nefuncțională. Bineînțeles, simulatorul este vopsit și în culorile reale ale monopostului, iar clienții pot alege numerele de concurs ale piloților echipei, Max Verstappen și Sergio Perez.

Producătorul acestui simulator, Memento Exclusives, s-a folosit inclusiv de datele reale folosite de echipa Red Bull pentru a avea un aspect cât mai autentic.

Alături de acestea, simulatorul vine dotat cu un monitor de gaming curbat, un volan detașabil, sistem audio THX și pedale reglabile.

Simulatorul este disponibil în două versiuni, cu prețuri diferite. Prima, botezată Race Edition, este oferită fără aripa față și are un preț de 87.282 de euro.

Cea de-a doua versiune, numită Champions Edition, adaugă întreaga secțiune a aripii din față și costă 116.376 de euro. Cu alte cuvinte, simulatorul costă aproape cât un Porsche 911, iar asta nu include și prețul de livrare, care diferă în funcție de regiune. În Europa, costul de transport este de 3500 de euro fără TVA.

via F1 Authentics

Comentarii (2)

  • Astept Black Friday ;-)
    1 0
  • Este electrică?? ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru