Soluţie inedită pentru aglomeraţia din oraşe: parcarea modulară care poate fi mutată oriunde, oricând a apărut în România

de Daniel Popescu
Joi, 28.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În localitatea Roman a apărut prima parcare modulară din România: este montată într-o lună, are 50 de locuri şi poate fi mutată cu uşurinţă.

Şoferii se plâng frecvent de lipsa locurilor de parcare, în timp ce în cele mai multe cazuri autorităţile ridică din umeri şi spun că nu au unde să construiască parcări încăpătoare care să rezolve această problemă.

Iată însă că în România a apărut o soluţie inedită care poate rezolva această problemă în special în cazul unor evenimente majore cu caracter temporar.

Compania Proinvest Group a adus în România parcarea modulară ParKit, care poate fi montată pe mai multe nivele în zonele în care construcţia unor parcări traditioale este imposibilă. Aceasta a fost montată în Piaţa Centrală a oraşului Roman din judeţul Neamţ şi are o capacitate de 50 de locuri pe un singur nivel, însă poate fi extinsă prin suprapunerea mai multor nivele.

Urmareste Automarket
Construcţia unei astfel de parcări durează o lună, iar costul total este de circa 1.2 milioane de lei.
"Parcarea se poate suplimenta prin aducerea de noi module şi prin relocarea ei", afirmă Cătălin Dumbravă, manager de produs la Proinvest Group.

Pentru moment, nu există planuri pentru introducerea parcării ParKit şi în alte localităţi din România, însă aceasta ar putea reprezenta o soluţie optimă şi pentru autorităţile locale din marile oraşe.

Via Digi24

Comentarii (4)

  • moa ce titlu :)) ia mai citeste-l o data
    6 0
  • Mai trebuie o virgula. Ma zgarie cum suna, in forma asta.
    6 0
  • firma este ieseana si are la vanzare de multi ani asa ceva............. numai ca, pinguinii de la conducere, nu cumpara asa ceva !
    4 0
  • Pare cam ingramadita...dar...pana la urma, de ce nu ?!

    Cu siguranta vor aparea ca cupercile....not !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru