STUDIU: Cât sunt de încrezătoare femeile atunci când sunt la volan

de Alexandru Monenciu
Marti, 09.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un studiu realizat de o companie britanică arată cât sunt de încrezătoare femeile atunci când se află la volan. 87% dintre cele chestionate nu au nici o problema atunci când vine vorba de parcarea mașinii.

Mitul că femeile nu sunt stăpâne pe situație atunci când se află la volan, a fost desființat de un nou studiu. Acesta a fost realizat de compania britanică USwitch pe un eșantion de 1000 de femei.

Potrivit studiului, 87% dintre cele intervievate nu au nici o problemă în a accesa o parcare publică sau parcări de pe stradă, în locurile special amenajate. Cu înaintarea în vârstă, doamnele devin din ce în ce mai încrezătoare că pot realiza orice manevră De parcare.

Totodată, 76% se simt în largul lor atunci când fac un test drive cu o mașină nouă.

Se spune că verificarea uleiului nu este tocmai sarcina preferată a femeilor, dar studiul arată altceva. 52% dintre femeile cu o experiență de condus mai mică de un an susțin că sunt în stare să completeze cu ulei atunci când este nevoie.

Procentul urcă la 68% în cazul celor care au permis de conducere de mai bine de 16 ani.

În ceea ce privește o eventuală pană la nivelul anvelopelor, 69% dintre femeile intervievate nu se simt în largul lor să schimbe roata.

Totodată, 68% nu cred ca schimbarea unui bec ars este de competența lor.

De cealaltă parte, 4 din 10 femei cred ca pot diagnostica o problemă cu ajutorul manualului de utilizare a mașinii. De asemenea, 40% susțin că ar ști să utilizeze cablurile de încărcare dacă ar fi nevoie.

via USwitch

Comentarii (64)

  • 40% dintre barbati ar sti sa foloseasca o trusa de machiaj daca i-ai pune,80% dintre barbati ar fi niste buni ascultatori ale doleantelor femeiesti,90% dintre barbati ar putea merge pe pantovi cu tcu cui...,asta nu inseamna c-o fac si bine,iar la parcari laterale e bine ca doamnele se simt foarte increzatoare.Ar fi deplasat sa spun ca fiecare sex are competentele lui si ca biologic nu suntem egali?Sa nu mai zic ca genetic femeile oricum ne sunt superioare,traiesc mult mai mult decat noi barbatii,se imbolnavesc mai greu,se vindeca mai repede,suporta mai bine durerile...
    21 4
  • Edikkk
    Doamnele vor prefera maxim maşinile electrice pentru că nu trebuie să verifice absolut nimic.

    Dacă stă la casă:
    1) scoate cablul de încărcare
    2) urcă în maşină şi pleacă

    Dacă stă la bloc fără parcare dedicată
    1) se urcă în maşină
    2) decide dacă eventual vrea dimineaţa să încarce puţin sau poate seara să treacă să încarce

    Atât.

    Oricum peste 40-45% din şoferi şi PROPRIETARI de autoturisme sunt femei.

    Aşa că pentru 5% din bărbaţi care vor termice cu stick.... devin sub 3% din total

    De altfel se vede, maşinile cu stick nu depășesc 3% din total.
    5 26
  • Edikkk
    De altfel se vede, maşinile cu stick nu depășesc 3% din total.... în SUA
    7 23
  • Seriff
    Edikkk, tu ai impresia ca toata lumea are timpul tau liber, sa stea dimineata sau seara sa incarce? Lumea prefera sa faca altceva in putinul timp liber pe care il are, gen sa faca sport, sa gateasca, sa urmareasca un film, sa se plimbe, nu sa stea cu orele prin parcari de supermarket sa incarce masinutele cu baterii, daca tu n-ai ce face, e problema ta.
    27 5
  • @edikk
    La multi ani cu intarziere de 8 martie!
    24 5
  • Mai ușor cu etnobotanicele măi.
    Femeia la volan nu este un reper pentru arta condusului. În procent covârșitor femeile snt șovăitoare, lipsite de curaj și initiativă la volan. Frica le domină. Nu o zic eu, misoginist de frunte ci statisticile și studiile. Faptul că mașina electrică are mai puține manete, pedale sau butoane vine in ajutorul lor, dar nu elimină problema. În momente de panică, care nu vor întârzia să apară, vor acționa iarăși aiurea ștergătoarele sau vor semnaliza aberant.
    Și da, mașina electrică e potrivită pentru femei, pentru că e o mașină exclusiv de oraș. Ați văzut pe A2 vreo femeie ducându-și familia la mare? Nu. De asta se ocupă bărbații.
    30 5
  • Costel
    https://youtu.be/L4du48mqOQw

    doar intreb, n-am de gand sa dau cu paru' taman in moalele capului companiei USwitch...

    distinsa reprezentanta a sexului slab din imaginile de mai sus se incadreaza in generosul procent de 87%, nu???

    mie asa-mi pare, probleme la parcare nu-s deoarece notiunea de renuntare se incadreaza la capitolul abstract pentru remarcabila noastra contemporana
    18 3
  • Nu sunt misogin, dar UNELE, repet UNELE femei sunt de-a dreptul INCOSTIENT de increzatoare; Fac niste depasiri si manevre in trafic, ca nici unii barbati mai nebuni pe care i-am vazut in trafic nu le-ar face.
    23 2
  • Intre a fi INCREZATOR si PRICEPUT E O DIFERENTA.
    Ca si eu pot crede din inconstienta sau necunoasterea domeniuilui, ca sunt priceput, dar cand sunt pus in fata faptului, poate sunt incompetent.
    23 1
  • @ Costel
    Desi de obicei nu am rabdare, videoclipul asta chiar a meritat sa imi consum 4 min din viata ;-)
    20 0
  • @ Costel
    P.S. Aproape ca nu-mi vine sa cred ca e real.
    20 0
  • Edikkk
    Meai Sheriff

    dacă gândeai puţin mai mult, ţi-ai fi dat seama ce prostii scrii.

    1) Dacă te duci la supermarket, laşi maşina la încarcat, faci cumpărăturile, le pui în maşină, duci căruciorul de cumpărături, scoţi încărcătorul şi pleci.

    Nu cred că reuşesti să faci cumpărăturile în mai puţin de 15 minute, în care îţi încărca destul pentru 2-3-4 zile.

    2) Dacă te duci dimineaţa la alergat, parchezi maşina la zona parcare lângă parc, pui la încărcat şi alergi în parc.
    Vii, scoţi încărcătorul şi pleci.
    Nu cred că mergi în parc pentru a sta mai puţin de 15-30 de minute.

    3) Nu ai casă sau apartament cu loc de parcare proprietate, şi îţi mai este şi lehamite să încarci..... NU MERIŢI ELECTRICĂ... stai acolo la unde eşti cu dieselul tău, că e bine aşa.
    3 23
  • @edikk
    La pc1,dar daca se duc mai multi la supermarket cu electrica,in ACELASI timp? La pc3 se lauda unu' pe aici(nu ii mai dau numele,apare el sa ma injure) ca sta la bloc,are vw e-up si n-are unde sa-l incarce,evident dar cica il incarca moca in Bucuresti ca sunt"foarte multe statii de incarcat" :))@edikk Cum e traiul la casa? Apa din piscina tot cu panourile aolare ti-o incalzesti?
    17 3
  • Edikkk
    Pentru restul misoginilor care colcăie pe AM

    Bărbaţii sunt covârşitor / majoritar vinovaţi de accidentele GRAVE cu morţi şi schilodiţi !!!!

    Mare majoritate, sunt chiar ăştia care se dau superiori femeilor, bărbaţi macho care DISTRUG DESTINE şi aduc SUFERINŢE CRUNTE în viaţa multor nevinovaţi !

    Aceşti misogini care se cred mari şoferi, până omoară sau schilodesc pe cineva.
    Şi chiar dacă o fac, unii nu au nici aşa mustrări de conştiinţă.

    Mda, greaţă e puţin spus.
    6 21
  • @edikk
    Lasa prostiile sentimentale ca nu ne storci nici macar o lacrima.Raportul e de 8/2 barbati/femei la volan,asta in cel mai bun caz,asta pe tara(in orasele mari e altul). Barbatii merg ca tembelii,femeile merg incet dar tot o comit grav,ai uitat-o p'aia de curand care a popit doi copii pe trotuar ca a incurcat acceleratia cu frana?Misogin nu e nimeni aici dar tu esti sigur un feminist sadea.
    20 4
  • Seriff
    @Edikk, cand ma duc la cumparaturi, prefer sa nu incarc nici o masina, sa iau ce imi trebuie si sa plec, langa parcuri nu sunt statii de incarcare si da stau la bloc ca 90% din populatie, imi pare rau ca nu avem toti banii tai sa stam la vila in Pipera si sa dam 80.000 euro pe o tesla cu care daca ma duc la mare ma opresc intai in kaufland sa o bag in priza o ora sa pot sa ma si intorc, sa fii iubit.
    19 3
  • @ Edikkk
    Pai si normal ca barbatii sunt mai multi si atunci fac mai multe accidente. Trebuie calculat procentual.
    Chiar deunazi au aratat la TV pe femeia aia beata cu GLA de a omarat copilele alea in Bucuresti. SI ca tot mai multe femei baute sunt la volan.

    https://www.promotor.ro/stiri-auto/tot-mai-multe-femei-baute-sunt-oprite-de-politisti-in-trafic-creste-si-numarul-soferilor-drogati-18834430
    16 2
  • Edikkk
    La acea ştire cu tanti care a omorât două tinere, îţi poţi aduce aminte tu singur, încă 3 cazuri foarte cunoscute în care.... stupoare toţi erau bărbaţi - şoferii care au făcut accidente grave!

    De altfel 80%-99% din ştiri cu accidente grave, morţi sau schilodiţi pe viaţă sunt cauzate de şoferi bărbaţi.

    Aşa că ai dat cel mai prost exemplu, pentru că era chiar excepţia care întăreşte regula.
    5 20
  • Edikkk
    @edikk 8 vs 2 şoferi.... unde te crezi? Ţări arabe???
    :))))

    Suntem o ţară de misogini nemernici dar sunt mult mai multe şoferiţe decât credeţi, din fericire.

    Multe nu sunt lăsate să conducă de soţi, astfel încât ele săracele nu acumulează experienţă şi când în sfârşit conduc, sunt criticate superior (total nemeritat) tocmai de tartorul care nu le-a lăsat să conducă de la bun început.

    Sunt sătul de bărbaţii macho români care nu sunt decât nişte misogini penibili.

    Aceştia încurcă bunul simţ al femeilor cu faptul că sunt proaste.

    PS din propria experienţă, îmi vin în minte cel puţin 4 cazuri, ele după 2-3 ani de condus devin mult mai buni şoferi decât ei.
    Că ei, nu vor să recunoască, este partea a doua.
    5 24
  • Edikkk
    Spunea aici cineva, că vezi Doamne, bărbaţii sunt cei care conduc mai mult şi de aceea...

    Trebuie să caut statistici clare în care să arate clar că numărul accidentelor făcute de bărbaţi ÎN PROCENT (sau la mia de şoferi) este şi aşa mult mai mare decât accidentele produse de femei !

    Ceea ce arată fără niciun dubiu că bărbaţii sunt mai prost şoferi decât femeile, chiar dacă unii macho cred ei că nu este aşa.

    PS zicală de 8 martie


    A world without women would be a pain in the ass !

    Aşa cu dedicaţie pentru mânuţele roşii.
    3 16
  • @ Edikk
    Tu esti Mai FEMINIST decat Feministele :-D
    6 0
  • Elickdick
    bai Einstein, nu e vorba de bunul simt al femeilor sau daca sunt proaste. Aceste calitati le intalnesti sau nu la ambele sexe. E vorba de abilitati fizice si senzoriale care sunt foarte diferite in functie de sex. Urmareste un meci de tenis masculin si apoi unul feminin si o sa vezi diferenta. Asa e si la condus. Acum cu siguranta ca sunt si barbati praf, dar majoritatea au reflexe si aptitudini superioare femeilor. Nu mai vorbesc de rapiditate in luarea deciziilor si orientare in spatiu. Ca tu ca progresist spalat pe creier incerci sa uniformizezi si sa pui pe picior de egalitate tot si pe toti, asta reprezinta agenda celor care te manevreaza, dar nu este adevarul. Mai ai timp sa reflectezi cat timp unii ne chinuim pe aici sa-ti deschidem ochii sa mai vezi si altceva decat ce procesezi tu la prima vizualizare a propagandei mainstream cu care esti bombardat zilnic. Dupa aia Dumnezeu cu mila.
    18 3
  • Edikkk
    @Elickdick

    Îţi garantez că dacă pui şoferul la o maşină gen taxi londonez sau limuzină, ca să nu vezi şoferul şi iei 10 şoferi bărbaţi şi 10 şoferi femei, toţi cu peste 5 ani vechime, ca să scoatem eventual amatori, neexperimentaţi...

    şi dacă clienţii ar vota.... ai fi surprins că aptitudinile alea care le visezi tu ca fiind superioare, nu exista !

    Asta cu tenisul ai dat-o în bară, tenisul de câmp normal că avantajează bărbaţii pentru că sunt mai înalţi (fac paşi mai puțini) şi au braţe mai lungi...

    dar la tenis de masă ele poate sunt chiar mai bune decât bărbaţii.

    Apoi, la condus, frumos ai servo direcţie, servo frână, în zona de taxi confort, ar trebui obligatoriu să ai automată.... senzori parcare faţă - spate, doar suntem în 2021, toată lumea are waze, google maps, gps tom tom, etc

    deci abilităţile de tractorist, să tragă de volan cu mânecile ridicate, nu sunt necesare
    să joace sârba în pedale şi cu dreapta pe schimbător în maţele maşinii, nu sunt necesare, nici orientarea în spaţiu - că nu eşti tarzan în junglă ci pe străzi cu indicatoare şi marcaje - nu este necesară

    aşa că, repet, femeile (la acelaşi număr de ani experienţă condus) sunt la fel de buni ca bărbaţii, dacă nu chiar mai buni şoferi decât bărbaţii, mai ales decât cei macho cu siguranţă, pentru că cei macho fac accidente grave şi habar nu au cât de prost conduc, pentru că nu acceptă o critică reală, faptele, au ego prea mare
    4 20
  • inexorabil
    Dragilor, înclin să cred că nu v-aţi dumirit în privinţa lui Emetikkk: acest COPCHIL (unde eşti, bre, nea Nicule?) este un grafoman şi un incult! Suficient pentru a figura drept cobai propagandistic.

    În general, posedaţii trebuie ori evitaţi, ori exorcizaţi.

    Eu, unul, nu mă voi mai uita în gura căpcăunului execrabil şcolarizat.

    On topping: locul femeii s-ar preta oriunde în habitaclu, mai puţin la…tabloul de comandă. A, că Michèle Mouton…Excepţiile întotdeauna întăresc regula, nu?

    Şi vă avertizez că o specie mai respingătoare decât feministele sunt…feminiştii. Ca la orice haită hashtag, lexicul lor este lipit gunoiului de sărman, orientat primordial către şabloane (gen “dujmanii e misogini”) clocite de “eminenţele cenuşii” emolare.

    PS. Acest beep-beep (autocenzură) irecuperabil turuie senin despre…pilotaj. Şi despre etica operaţiei. Nu doar câtă închipuire de sine, ci şi câtă nonşalanţă poate să zacă în unele accidente ale Creaţiei cu chip cică uman…

    PPS. “Femeile sunt la fel de buni ca bărbaţii”…No comment.
    20 5
  • ai dat-o-n bara tu cu sporturile ignorantus. La toate sporturile, nu numai la tenis sunt diferente mari, de netrecut. Daca femeile ar fi egale cu barbatii nu ar mai exista sport feminin si sport masculin. Toate sporturile ignorantus maximus sunt segregate pe sexe tocmai din faptul ca la nici unul femeia nu poate concura cu barbatul. Nici macar la sah. Asa ne-a facut Dumnezeu, sau natura sau evolutia, cum vrei sa-i zici.
    Asa e si la condus. Orice barbat care are aceiasi experienta si varsta cu o femeie va conduce mai bine. Intelegi. Ca asa suntem construiti.
    Deci cand o sa-ti treci mandra pragul in brate, nu o sa se supere nimeni si nici nu o sa protesteze cineva pe motiv de discriminare pentru ca asa e normal. Bine, in cazul tau ma indoiesc si sunt convins ca ea, daca exista, conduce mai bine ca tine. Ceea ce se incadreaza in marja aia statistica, stii clopotul lui Gauss.
    15 3
  • @^^^^... asta ca n-ai fost atent când a trecut Edi
    10 2
  • Apropo... de ce mașina din imagine are volanul pe stânga dacă vorbim de un studiu realizat de o companie britanică ... vorbind logic e normal ca studiul sa fie făcut in marea britanie...femeile nu au cum sa se ridice la nivelul bărbaților...dovada?... câte femei ați văzut in comparație cu bărbații campioane la diverse campionate automobilistice?...dacă vb de nr accidentelor dpmdv nu e relevant cati bărbați conduc vs femei ci numărul de km parcurși de bărbați in comparație cu femeile... pentru ca o femeie poate conduce in medie 30 km pe zi iar bărbații 500!!!
    10 3
  • Edikkk
    LOL... Dacă unora le-a rămas doar condusul de termică manuală, ca tot ce e bărbătesc şi luptă cu disperare să nu îl piardă .... ce trist...

    Unul care ţine la partenera lui, îi doreşte ca ea să fie împlinită, dacă ea doreşte să conducă să o facă, dacă îşi doreşte maşină a ei, să o aibă, nu atitudine de "locul femeii nu este la... sau... este la... "

    Dacă ea conduce la fel de bine sau chiar mai bine, nu este că sunt mai puţin bărbat ci chiar mai mult.

    Dăăhhh
    3 14
  • Edikkk
    Sau să explicăm cu aritmetica:

    Dacă avem un cuplu A, un bărbat M (macho) care conduce de nota 11 şi partenera lui, o femeie N (nefericită) care nu conduce aproape deloc, nu este lăsat de partenerul M, conduce de nota 4

    şi dacă avem un cuplu B, unde bărbatul A (adevărat) conduce de nota 9 iar partenera lui femeia F (fericită) conduce de nota 9

    cuplul A pierde cu 15-18 în faţa cuplului B

    QED
    3 13
  • Edi ce făcuși mai ți-ai dat singur mânuța verde?... ia uite de ce si cu o electrică femeile tot femei sunt... sigur sunt si excepții...evident care confirma regula... https://youtu.be/j52odgkRxDs
    13 3
  • Edi... femeia e nefericita dacă nu are orgasm nicidecum dacă sta in dreapta
    12 3
  • Edikkk
    ha ha ha,

    dle dci.... eşti patetic

    Uite, exact la fel de reală ca video dvs, reală 100%:

    https://youtu.be/Ec-LrW1tSHQ

    în lumea misogină care trăim, orice greşeală a unei femei este repede prezentată peste tot, primul videoclip are 2,5 milioane de vizionări dar al doilea doar 0,5 milioane.

    De ce?
    Că societăţii misogine, îi este mai uşor să râdă de femei, pentru că ele nu ripostează (dur) şi uite laşii râd de ele mai mult, decât de ei, de bărbaţi.

    Hai că nu ai demonstrat nimic, chiar dimpotrivă.
    4 14
  • Convingerea mea este ca dacă autoturismele rămâneau tehnologic la nivelul Daciei 1300, 95% dintre femeile ce conduc acum nici nu aveau permis, si as pune pariu ca o buna parte din cele 5 % nu ar fi fost in stare sa bage o Dacia in garaj cu spatele, iarna cu motorul rece, fără sa oprească motorul de câteva zeci de ori
    10 4
  • Edikkk
    "Convingerea mea.... bla bla bla"

    ştii că
    (chiar nu sunt homofob, cine mă cunoaşte ştie, nu sunt gay, dar sunt pro drepturi gay clar, dar doar exprim o informaţie)

    la graniţa macho / misogin este imediat gay / homosexual ?

    Nu m-ar mira ca ăştia cu mânuţe roşii să fiţi macho.

    Indiferent de... ce să mai zic.... mda... seară bună
    4 14
  • Edikkk
    când femeile nu mai sunt îndeajuns de bune, narcisismul bărbaţilor duce la aprecierea aceluiaşi sex şi deci la gay

    Nu judec, nu critic, nu reprezintă o generalitate, este doar un fapt
    5 12
  • Edi tu deja faci de ras bărbații... neștiind ca orgasmul și banii o fac fericita pe femeie
    12 4
  • Oare ai mai mult de 15 ani?
    12 4
  • Edikkk
    stai tu liniştit că nu am nicio problemă, în domeniile enumerate de tine

    trist, nu mai ai argumente şi arunci aşa în ceaţă, poate prinde

    hai, revino-ţi, citeşte ce am scris, trece-ţi peste ego şi încearcă să înveţi ceva nou

    dar mai bine, lasă mă, uite întreabați-o pe partenera dvs, dar extrem de calm şi extrem de sincer (şi las-o să vorbească doar ea)
    vei afla multe

    hai, seară bună
    4 13
  • Edi S-o întreb ce? Dacă vrea sa conducă?... te asigur ca are mașina ei catalogata clar ca fiind mașina de femei... e adevărat ca e pe numele meu dar asta pentru ca a vrut doar S-o conducă și sa n o intereseze altceva... ghici ce... tot ce trebuie făcut la ea de la revizii, itp, asig, impozite e treaba mea... e drept ca mai merg din când in când sa văd cum mai merge și dacă are nevoie de ceva... ca de ...singura nu cere nimic... trebuie sa descopăr eu...apropo... eu nu cred ca te-am catalogat in niciun fel ... dar poate ma înșel... ori ai înțeles tu gresit
    12 4
  • Edikkk v-a dat clasa tuturor. Si va da clasa zi de zi in multe aspecte.

    Dar voi sunteti, pe langa misogini, prea redusi ca sa realizati cat de primitivi sunteti. Mi-e sila ca sunt compatriot si contemporan cu voi. Progresul nu are nicio sansa cu astfel de barbari, suntem o societate fara niciun viitor, din cauza celor ca voi.
    3 14
  • Bengosule,ai inceput sa te repeti."Succesuri" multe in alte tari straine,intr-o societate unde ai un viitor. Lasa-ne pe noi misoginii barbari.Sa-l tragi si pe edikk dupa tine,win-win pentru toti.
    12 4
  • @@eu... ți-am dat din greseala o mânuța roșie
    8 2
  • In ce ne da clasa edik? E mai sensibil? Are pantaloni pastelati mai la moda sau ciorapi josi care lasa la vedere glezna?
    termina cu prostiile si nu mai lua apararea unui analfabet (functional in cel mai bun caz) care habar n-are pe ce lume traieste.
    Nu mai spune tuuu...
    13 2
  • Baieti primiti si o muiere in hora voastra?

    Va multumesc. Am parcurs stupefiata comentariile. Nu mai am replica, pur si simplu.

    Voi, ca barbati, daca tot ne spuneti mereu ca ne iubiti, ar trebui sa ne protejati in trafic, sa ne respectati sau sa ne ajutati.

    Eu de multe ori ma vad blocata si insultata gratuit in trafic de barbati, doar poate fiindca ma vad femeie la volan (in loc de cratita), nu stiu ce gresesc sau daca gresesc cu ceva, fiindca toata lumea care a mers cu mine in masina mi-a spus ca conduc foarte bine. Sunt super atenta si alerta cand conduc si nu am fost vreodata la risc sa fac accident, fiindca sunt mereu precauta.

    Nu va ganditi deloc la noi, nu va ganditi ca suntem sotiile, mamele sau fiicele voastre.

    Cu parcarile este adevarat ca ne descurcam mai greu, dar nu din cauza ca suntem noi neindemanatice, pentru ca nu suntem toate asa. Este si vina masinilor. In cazul meu, avem Skoda Superb pentru concedii si drumuri in afara orasului si de curand avem si un Coio pe care il folosesc doar eu, de oras, pentru ca este economic, duc copiii la gradi si scoala si pe sot la serviciu. Contrar asteptarilor, datorita vizibilitatii mai bune din Skoda, mie personal imi vine mai usor sa parchez Skoda, chiar daca este lunga cat o zo de post.
    13 2
  • Hmmm, nu gasesc cum sa editez comentarilul meu anterior.

    *zi de post
    *Clio evident (Renaukt Clio)
    8 2
  • Ei, fir-ar sa fie

    Renault Clio
    8 2
  • @Doamna Ema
    Eu unul n-am injurat niciodata in trafic o femeie chiar daca mi s-a intamplat sa greseasca ele si tot ele sa ma injure. Stateam odata la semafor iar din spate a venit o domnisoara si s-a infipt in aripa mea spate. Am vazut-o socata si speriata,m-am dat jos din masina si mi-a zis ca era sigura c-o sa plec si ca e si vina mea. Am lasat-o in pace,am plecat,am vandut masina dupa um timp cu tot cu lovitura din spate.Iar daca ziceti ca nu puteti face parcari laterale din vina masinilor,va implor,nu va mai luati masini de 5m de teren.
    11 2
  • :))) doamna Ema pare sa aiba ceva dificultati in a tasta in zona literei "L", pe partea dreapta a tastaturii, unde se foloseste mana dreapta.

    acuma nu ca-mi dau eu cu presupusul, dar tot cu dreapta se manevreaza si schimbatorul de viteze, daca tot asa "bine" le nimereste doamna...treapta 1/5 in loc de 3, nu ma mir ca alti soferi mai putin rabdatori sa mai scape cate una de dulce la adresa stimatei doamne.

    @@Doamna Ema: putina atentie, doamna zice ca se descurca mai usor cu skoda superb decat cu reno clio (care nu-i nici de 5 metri si nici de teren). aici ii dau dreptate doamnei, masinile mici din ziua da azi au vizibilitate spate mizerabila. am condus recent fiat 500x si ford puma si daca nu aveau senzori spate si ecrane pt marsarier, pe cat de mici sunt, pe atat de sigur sunt ca le-as fi pocnit. oribila vizibilitate spate, mult mai buna era la vechiul meu pejo 408 brec, era dublu ca gabarit dar il parcam din prima.
    11 4
  • Draga muiere Ema
    asa cum va definiti.
    Sunteti sigura ca dvs. conduceti bine?
    E drept ca toti care circula cu dvs. va lauda, dupa cum ziceti, dar poate o fac din politete sau nestiinta. Intreb asta pentru ca vine in contradictie cu faptul ca va insulta in trafic barbatii.
    Credeti ca toti barbatii care va insulta sunt niste misogini care ar prefera sa va vada la cratita sau in iatac imbracata sumar?
    Spuneti ca sunteti mereu atenta si precauta, nu riscati nimic. Si cu toate astea barbatii va insulta! Nu cumva sunteti prea precauta si din cauza asta incurcati circulatia cu ditamai balena de Superb?
    Va felicit pentru Clio, banuiesc ca inainte va duceati copii si sotul cu Skoda la gradi, scoala, serviciu, etc.
    Cat despre mine sa stiti ca eu iubesc femeile si daca uneori ii arat cate uneia semne obscene, este pentru ca piesa dintre scaun si volan e incredibil de proasta si s-a nimerit cu totul si cu totul intamplator sa fie femeie. Semnul obscen vine inaintea identificarii sexului persoanei (care de fapt nici nu ma intereseaza).
    Nu fac discriminari, si nu pentru ca e politically correct, ci pentru ca nu ma deranjeaza ce sex sta pe scaun, ci cum actioneaza persoana respectiva.
    Va urez oricum o primavara frumoasa si plina de iubire si fericire plus progrese la condus astfel incat cati mai putini barbati sa va vada la volan.

    PS Niciodata nu e vina masinii ca ceva merge prost ci a piesei dintre volan si scaun.
    12 2
  • @ema... se pare ca aveți ceva in comun cu birjarii...
    6 2
  • “ Un studiu realizat de o companie britanică arată cât sunt de încrezătoare femeile atunci când se află la volan. 87% dintre cele chestionate nu au nici o problema atunci când vine vorba de parcarea mașinii.”.., hahaha...evident... dacă o lasa pe unde apuca
    6 1
  • Edikkk
    @Draga muiere Ema

    1) sunteţi un nesimţit că vă permiteţi să jigniţi voluntar o doamnă care nu o cunoaşteţi

    Îi spuneţi şi doamnă şi muiere tocmai ca să măriţi jignirea

    2) două situaţii identice

    A) https://youtu.be/j52odgkRxDs

    B) https://youtu.be/Ec-LrW1tSHQ

    sunt mulţi bărbaţi misogini, din păcate, care la aceiaşi întâmplare, dacă este un bărbat râd aşa puţin, sau dacă este în trafic vociferează aşa puţin....
    dacă este o femeie, gata, râd în hohote şi vociferează cu injurii la maxim


    nişte bărbaţi laşi, asta e realitatea

    Apropo: sunt sincer, pentru că nu am nimic de pierdut sau de câştigat :

    În ultimii 3-4 ani, am fost lovit, eu în maşină de altă maşină, accidente uşoare de 4 ori (la semafor cel din spate nu a pus frână, eu asteptând la semafor roşu, altele două aşteptând să dau prioritate la intersecţie au intrat în spate, altul ieşea din parcare cu spatele eu fiind pe strada principală, acesta încecând şi să fugă de la locul accidentului)
    TOŢI ŞOFERI (din vina lor clar, au şi recunoscut, la unii făcut amiabilă) dar niciodată şoferiţe.
    2 11
  • Mai electric... sigur ești tu ori careva vrea sa te facă de cacao?... in primul rând se spune o doamna PE care, al doilea... și doamna și muierea este o femeie măritată... nimic altceva și cum Ema a spus cu mâinile ei ca are soț...vezi ca muierea nu înseamnă ceva pervers,... in al nu știu câtelea rând ... tu așteptai la semafor rosu?... fără sa fiu expert in lingvistica înțeleg ca “șoferiță”, fiind un diminutiv înseamnă un sofer mai mic... mai exact o femeie...am înțeles corect?
    8 2
  • Sunt
    4 1
  • Edikkk
    meai dci

    cea mai mare problemă a ta eşti că faci pe prostul (aşa este expresia) iar în altele te minţi aşa de mult că nu mai crezi pe nimeni de nimic, pentru că nu te crezi nici pe tine

    1) aşteptam la un semafor pe culoarea roşie, să se facă verde, ca să am prioritate de trecere - este mai mult decât evident

    2) eu nu aș face acest lucru niciodată, indiferent cât de în disensiune aş fi cu dvs

    dar dacă eu m-aş adresa soţiei / partenerei dvs cu "dragă muiere" dvs ziceţi că nici dvs nici dumneai - nu aveţi nicio problemă ??

    3) "pe care" asta aţi găsit...
    video de pe youtube, în care un bărbat dă să încarce o Tesla la benzinărie, nu vă zice nimic ?

    Treceţi ca raţa prin apă, când vine vorba de dovezi, de fapte... deja nu am nicio aşteptare pozitivă de la dvs sau cei ca dvs

    vorba aceea

    "Minţile luminate discută idei, minţile mediocre discută evenimente, iar minţile mici discută oamenii."

    Staţi acolo în întuneric şi faceţi pe prostul în continuare.
    2 11
  • Edikkk
    4) şoferiţe - este clar că vorbeam despre doamnele conducătoare auto


    că o uitai...
    2 10
  • “ cel din spate nu a pus frână, eu asteptând la semafor roşu, altele două aşteptând să dau prioritate”... e bine ca n-ai uitat dați dai mânuța verde
    8 2
  • Edi ești confuz rău...acum te întreb și eu o femeie este sofer ori șoferița?... puteai folosi conducătoare auto
    10 2
  • Fără sa exagerez chiar nu îmi aduc aminte ca un bărbat sa fi blocat linia de tramvai cu mașina staționată fix pe sinele de tramvai... in schimb femei... fără număr...tocmai de aceea nu își fac griji cu parcatul care de altfel se face doar in loc special amenajat
    8 1
  • Edikkk
    Pfuuuaaa, dar eşti ..... tare

    şoferiţă există în DEX 1998 şi DEX 2009

    când vrei să dai, vezi să nu îţi dai în oaie, de .... ce eşti
    2 9
  • Edikkk
    Dute pe youtube şi scrie
    maşina blocheaza tramvai

    găseşti 6 bărbaţi şi doar 2 femei

    Misogin deliriu eşti.... grav tare....
    2 10
  • Dpmdv face parte din aceeași categorie cu expresia romm...evident ca este... la fel cum acum nu se mai sancționează relațiile sexuale cu o persoana de același sex...
    6 2
  • inexorabil
    Farfuridikkk continuă să masacreze limba română…”Indiferent cât de în”, "deliriu", “eşti că faci”.

    Când s-a afirmat răspicat că este vremea stăpânirii întunericului, un asemenea specimen s-a avut în vedere. Axiomatic, CU şi PENTRU ei se construieşte Minunata Lume Nouă.

    La urma urmei, îi acordăm nefiresc de multă atenţie acestui marţafoi care-şi dă ifose “ştiinţifice”.
    10 2
  • Profu' de Literatura
    Draga analfabet, cuvantul muiere este un regionalism care inseamna femeie maritata. Deci in anumite parti ale tarii asa li se zice la femeilor maritate. Nu are nici un sens peiorativ aici (sa-ti explic ce insemna peiorativ? Mai tarziu.). Insasi Ema s-a definit singura ca muiere, asa ca nu vad de ce te superi pe altii cand i se adreseaza astfel. Daca ai fi parcurs macar o parte din programa scolara de clasa a VII-a ai fi cunoscut sensul cuvantului pentru ca el este folosit in romane si nuvele date ca bibliografie, obligatoriu de citit, iarasi ai tras chiulul. Nume ca Rebreanu, Sadoveanu, Negruzzi isi sunt cunoscute? In operele lor, pe care elevii le studiaza (unii doar, vad), cuvantul muiere este mult folosit si nu indica nimic rau. Daca tie ti se pare ca are conotatii negative sau nu l-ai auzit si crezi ca e de rau, informeaza-te, citeste, du-te ;) si intreaba, nu e nici o rusine. Rusine e sa fii bufonul acestui site si sa te faci de ras ori de cate ori deschizi gura. Incapatanarea ta de a insista si a persista in greseala este ori o dovada de retard ori este nesimtire pura. Personal cred ca amandoua.
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru