Subaru BRZ va concura în Campionatul Japonez SuperGT

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Marti, 15.11.2011
Subaru a anunţat oficial că va înscrie noul model BRZ în Campionatul Japonez SuperGT. Subaru BRZ STI turbo va avea o putere de 300 CP.

Subaru a anunţat oficial prin intermediul siteului diviziei STI că va concura cu modelul BRZ în Campionatul Japonez SuperGT la categora GT300. Modelul folosit va di un BRZ STI de 300 CP. Puterea va fi atinsă prin montarea unui sistem turbo pe motorul cu patru cilindri boxer de doi litri. Versiunea de serie a modelului Subaru BRZ va fi prezentată în această săptămână la Salonul Auto de la Los Angeles.

Prin prisma acestui anunţ este foarte posibil ca Subaru să dezvolte şi o versiune de serie cu motor turbo. Cel mai probabil motorul turbo va fi împărţit şi cu modelul soră FT-86 de la Toyota.

Versiunea de curse a modelului BRZ va încerca să egaleze succesul pe care Subaru l-a avut cu modelul Legacy b4 GT300 în campionatul japonez de turisme. Mai multe informaţii despre versiunea de curse a modelului Subaru BRZ vor fi date publicităţii cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo ce se va desfăşura între 13 şi 15 ianuarie 2012. 

Via | Subaru Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru