SUV-ul electric Mazda MX-30 primește noi funcții de conectivitate: șoferii pot controla prin telefon încărcarea bateriei sau sistemul de climatizare

de Daniel Popescu
Miercuri, 14.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda a anunțat că șoferii SUV-ului electric MX-30 pot utiliza aplicația mobilă MyMazda pentru a controla anumite funcții de la distanță, inclusiv sesiunile de încărcare sau sistemul de climatizare.

Constructorii auto pun din ce în ce mai mult accent pe dezvoltarea unor soluții de mobilitate pentru clienți, pentru ca aceștia să poată controla mai ușor anumite funcții banale ale mașinilor.

Cel mai nou exemplu este oferit acum de Mazda, care a anunțat lansarea unei noi versiuni pentru aplicația mobila MyMazda pentru clienții SUV-ului electric MX-30.

Prin intermediul noii aplicații, clienții MX-30 au posibilitatea de a gestiona procesul de încărcare al bateriei, inclusiv identificarea unei stații de încărcare, navigarea până la stație, închiderea vehiculului sau localizarea de la distanță a mașinii.

În plus, prin intermediul aplicației, șoferii au posibilitatea de a controla durata de încărcare a bateriei sau a autonomiei pe care doresc să o atingă. De asemenea, MyMazda poate fi utilizată și pentru reglarea de la distanță a temperaturii și a sistemului automat de climatizare. Noua aplicație este disponibilă pe platformele Googe Play Store și Apple AppStore.

Aplicația MyMazda oferă o platformă personalizată care a fost dezvoltată de compania de servicii digitale Orange Business Services, care face parte din operatorul francez Orange, împreună cu furnizorul japonez de servicii de telecomunicații KDDI.

"Odată cu versiunea evoluată a aplicației MyMazda și primul nostru vehicul electric, Mazda MX-30, introducem servicii de conectivitate auto în toată Europa care vor elimina barierele dintre mașină și șofer și vor crea o experiență unică de utilizare", afirmă Martijn ten Brink, vicepreședinte vânzări și servicii clienți, Mazda Motor Europe.

Via Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru