Mazda MX-30

Vineri, 22 Octombrie 2021 | Reportaj

REPORTAJ: Am vizitat cea mai mare fabrică de plută din lume, locul în care se face interiorul lui Mazda MX-30

Pluta prinde rădăcini în interiorul modelelor Mazda. Electricul MX-30 este prima mașină de serie actuală care folosește acest material sustenabil. Am văzut pe viu cum se produce în cadrul unei fabrici din Portugalia.
Luni, 12 Iulie 2021 | Feature

Un prânz gourmet, alimentat cu energie ENGIE: am testat autonomia lui Mazda MX-30 până la Valea Doftanei

Câtă libertate de a explora țara îți oferă o mașină electrică cu numai 200 de kilometri autonomie? Dacă ai un pachet de energie potrivit, o să descoperi că nu ești atât de limitat și că poți să te bucuri de un prânz gourmet în afara Bucureștiului.
Luni, 17 Mai 2021 | Intern

Parteneriat Mazda-Engie în România: Cumperi un exemplar MX-30 și primești o stație de încărcare cadou

În următoarele 12 luni, clienții Mazda care cumpără modelul electric MX-30 vor primi cadou o stație de încărcare, conform unui parteneriat semnat de constructor cu Engie România.
Sambata, 20 Februarie 2021 | Industrie

Mazda recheamă în service 12.000 de exemplare ale electricului MX-30, comercializate în Europa

Constructorul japonez de automobile recheamă în service 11.774 de unități MX-30, comercializate în Europa. Dintre acestea, 3.825 au ajuns în Germania.
Sambata, 09 Ianuarie 2021 | Premii auto

Au rămas 7 mașini în cursa pentru Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero nu e printre ele

Juriul Mașina Anului în Europa, compus din aproape 60 de jurnaliști, a anunțat cei 7 finaliști. Noua generație Dacia Sandero nu se află printre ei. Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 martie.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Siguranta

Teste Euro NCAP: SUV-ul electric Mazda MX-30 și noua generație Honda Jazz au obținut 5 stele la testele de siguranță

SUV-ul electric Mazda MX-30 și noua generație a hatchback-ului subcompact Honda Jazz au obținut câte 5 stele la cea mai recentă sesiune de teste de siguranță organizată de Euro NCAP.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | General

SUV-ul electric Mazda MX-30 primește noi funcții de conectivitate: șoferii pot controla prin telefon încărcarea bateriei sau sistemul de climatizare

Mazda a anunțat că șoferii SUV-ului electric MX-30 pot utiliza aplicația mobilă MyMazda pentru a controla anumite funcții de la distanță, inclusiv sesiunile de încărcare sau sistemul de climatizare.
Joi, 08 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Noutăți pentru Mazda MX-30: versiune cu motor pe benzină pentru piața din Japonia și, din 2022, variantă electrică cu range extender

În Europa, Mazda MX-30 este disponibil doar cu un motor electric, însă pentru piața din Japonia, constructorul a lansat o variantă cu propulsor pe benzină. Din 2022, niponii plănuiesc să ofere și o versiune electrică cu motor rotativ în rol de range extender.
Marti, 23 Iunie 2020 | Interviu

Christian Schultze (Mazda) despre primul model electric al mărcii: "MX-30 nu se conduce ca un tanc, dar nu e nici o mașină de curse. Autonomia mare este soluția birourilor de marketing"

Automarket l-a provocat la un interviu exclusiv pe Christian Schultze, directorul biroului de Cercetare și Dezvoltare Mazda Europa. Despre autonomia electricelor, despre puterea acestora, despre clienții lor și despre cum a fost dezvoltat MX-30, primul model electric al mărcii japoneze.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Industrie

Mazda a demarat producția SUV-ului electric MX-30: livrările pe piața din România încep în toamna acestui an

Mazda a început producția SUV-ului MX-30 la uzina Ujina din Hiroshima, Japonia. Livrările pe piața din România vor începe în toamna acestui an.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Intern

Mazda propune trei versiuni de echipare pentru MX-30: în România, SUV-ul electric pleacă de la aproape 33.500 de euro

Mazda a publicat lista completă de prețuri a noului MX-30. Pe piața din România, SUV-ul electric va fi disponibil în trei versiuni de echipare, cea mai accesibilă având un preț de pornire de 33.490 de euro.
Miercuri, 15 Ianuarie 2020 | Feature

Mazda MX-30 sub lupă: am condus prototipul primului model electric Mazda

Am mers în Portugalia pentru a testa prototipul primului model electric dezvoltat de Mazda. Versiunea de serie, MX-30, va ajunge la dealeri în a doua jumătate a anului curent, iar ediția specială de lansare este disponibilă pentru 33.900 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Mazda anunță că viitoarele sale modele electrice vor avea baterii cu capacitate mică: “35 kWh este suficient, pregătim un sistem cu range extender”

Mazda susține că mașinile sale electrice nu vor avea niciodată baterii cu capacitate mare, întrucât nu ar fi “prietenoase cu mediul”. Pentru viitoarele modele, japonezii vor miza pe bateria de 35 kWh (existentă și pe SUV-ul electric MX-30) și pe un sistem cu range extender.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Siguranta

Mazda CX-30 impresionează în testele Euro NCAP: 5 stele și calificativ 99% pentru protecția adulților. Opel Corsa a primit doar 4 stele

Mazda CX-30 a primit 5 stele și un calificativ de 99% pentru protecția adulților în cea mai recentă sesiune de teste Euro NCAP, la care Mercedes-Benz GLB și Ford Explorer au primit de asemenea 5 stele, în timp ce Opel Corsa a obținut doar 4 stele.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Intern

Prețuri pentru Mazda MX-30 în România: primul model electric al japonezilor pleacă de la 33.900 de euro

SUV-ul electric Mazda MX-30 poate fi pre-comandat pe piața din România pentru 33.900 de euro, iar constructorul japonez estimează că livrările vor începe în a doua jumătate a anului viitor.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Mazda a prezentat noul MX-30: primul model electric al companiei are o autonomie de până la 200 de kilometri și portiere spate inspirate de cele ale lui RX-8

Mazda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul SUV electric MX-30. Modelul producătorului japonez are un motor de 143 CP și o baterie de 35.5 kWh capabilă să ofere o autonomie de până la 200 de kilometri conform standardului WLTP.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Modele noi

Prima imagine cu Mazda MX-30: primul model electric al japonezilor va fi prezentat în 23 octombrie

O revistă japoneză a publicat o imagine cu primul model electric Mazda, care va primi numele MX-30. Lansarea oficială este programată în 23 octombrie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru