Accident Uber

Joi, 07 Noiembrie 2019 | Masini autonome

Noi detalii despre accidentul fatal cu mașina autonomă Uber: sistemul a identificat în mod repetat victima drept un obiect, vehicul sau biciclist

Mașina autonomă Uber care a provocat un accident mortal în 2018 a identificat în mod repetat victima drept un obiect, vehicul sau biciclist, motiv pentru care nu a reușit să anticipeze corect direcția sa de deplasare.
Marti, 27 Martie 2018 | Tehnologie

Vinovat fără vină: "Sistemele autonome native ale mașinii implicate în accidentul Uber fuseseră dezactivate"

Exemplarul Volvo XC90 care a acroșat mortal o femeie în Arizona în timp ce era testat ca mașină autonomă de compania Uber avea dezactivate sistemele standard de frânare și detecție. "Uber folosește propriul hardware și propriul software în teste", spun furnizorii Volvo.
Joi, 22 Martie 2018 | Tehnologie

ANALIZĂ. Primul clip al accidentului fatal cu mașina autonomă Uber: când tehnologia dă greș, instinctul de conservare ar trebui să evite un astfel de accident

Filmul accidentului din Arizona în care o mașină autonomă experimentală Uber a lovit un pieton care și-a pierdut viața ridică multe semne de întrebare. De ce ar fi trebuit ca tehnologia să evite acest accident și de ce victima este, totuși, principalul vinovat.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru