AdBlue

Vineri, 30 August 2019 | Industrie

Volkswagen introduce un sistem cu injecție dublă de AdBlue pentru a reduce emisiile de oxid de azot cu 80%: Passat și Golf 8, primele modele care îl folosesc

Volkswagen a dezvoltat un sistem cu injecție dublă de AdBlue pentru motoarele diesel prin care reduce emisiile de oxid de azot cu până la 80%. Passat și Golf 8 sunt primele modele care îl vor implementa.
Luni, 08 Aprilie 2019 | Industrie

BMW susține că ar putea plăti un miliard de euro pentru încălcarea legii antitrust: au fost acuzați de UE că au restricționat concurența pentru tehnologiile anti-poluare

Grupul BMW a transmis că ar putea plăti o amendă de circa un miliard de euro, după ce Uniunea Europeană a acuzat marii producători germani că au restricționat concurența pentru tehnologiile anti-poluare.
Joi, 07 Iunie 2018 | Modele noi

Clasicul motor 1.5 dCi se transformă în 1.5 Blue dCi pe Dacia Duster: 5 CP în plus, performanțe mai bune, catalizator și rezervor AdBlue

Motor 1.5 dCi devine din acest an 1.5 Blue dCi și primește modificări care-i îmbunătățesc performanțele și emisiile de NOx. Versiunile de 90 și 110 CP vor avea de acum 95, respectiv 115 CP.
Joi, 11 Februarie 2016 | Tehnologie

Miza pe ecologie: Daimler va introduce Adblue pe motoarele modelelor compacte cu tracţiune faţă

Daimler va investi 2.6 miliarde de euro pentru a introduce soluţia Adblue pe motoarele modelor compacte cu tracţiune faţă până în 2019.
Luni, 03 Noiembrie 2014 | Tehnologie

Ce este AdBlue şi la ce foloseşte?

Ce este soluţia AdBlue, de care are nevoie orice viitor proprietar de automobil cu motor diesel de ultimă generaţie pentru a putea porni maşina?
Luni, 01 Martie 2010 | Modele noi

Mercedes a creat o versiune BlueTEC a lui G-Klasse

Mercedes-Benz a creat o versiune mai ecologica a lui G-Klasse, care se numeste E350 BlueTEC. Modelul dezvolta 210 CP si 540 Nm in timp ce respecta normele Euro 5 gratie tehnologiei BlueTEC si a lichidului AdBlue.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, G-Klasse, CDI, Bluetec, AdBlue, Mercedes BlueTEC, G-Klasse BlueTEC, G320 CDI, Mercedes-Benz BlueTEC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru