Airbag-uri takata

Vineri, 12 Iulie 2019 | Economic

Daimler estimează pierderi de 1.6 miliarde euro în al doilea trimestru din 2019: problemele cu Takata și emisiile diesel, printre cauze

Daimler a anunțat investitorii că se așteaptă la pierderi de 1.6 miliarde de euro în al doilea trimestru din 2019. Cauzele invocate de nemți sunt chemările în service legate de airbag-urile Takata, precum și problemele cu emisiile diesel pentru mai multe modele Mercedes.
Miercuri, 24 Februarie 2016 | Siguranta

Fără număr: încă 90 de milioane de maşini cu airbag-uri Takata ar putea fi rechemate în service, adică 40% din parcul auto din SUA

Autorităţile americane analizează posibilitatea de a solicita rechemări în service pentru încă 90 de milioane de maşini afectate de defecţiuni la airbag-urile Takata.
Joi, 11 Februarie 2016 | Industrie

Numărătoarea continuă: BMW, Volkswagen şi Daimler recheamă în service 2.5 milioane de maşini din cauza airbag-urilor Takata

BMW, Volkswagen şi Daimler au anunţat împreună recall-uri de 2.5 milioane de maşini echipate cu airbag-uri Takata în Statele Unite.
Vineri, 21 August 2015 | Industrie

Toyota ar putea cumpăra airbag-uri de înlocuire și de la rivalii companiei Takata

Recall-ul în service generat de japonezii de la Takata i-ar putea obliga pe conaționalii lor de la Toyota să apeleze și la alți furnizori pentru a înlocui airbag-urile care au capsele de umflare defecte.
Miercuri, 20 Mai 2015 | Siguranta

Scandalul Takata atinge un nou vârf: producătorul de airbag-uri anunţă cel mai mare recall din istorie, cu 33.8 milioane de maşini

Japonezii de la Takata au recunoscut public că airbag-urile montate în peste 33 de milioane de maşini vândute la nivel global au defecte şi ar putea pune în pericol pasagerii. Toate maşinile afectate vor fi rechemate în service.
Joi, 11 Aprilie 2013 | Siguranta

Recall pentru airbag-uri: 3.4 milioane de automobile vor fi chemate în service

O greşeală a unui furnizor de airbag-uri din Japonia a dus la un recall pentru mai multe mărci. În total, sunt afectate aproximativ 3.4 milioane unităţi, produse între 2000 şi 2004.

Tag-uri similare

Toyota, Nissan, Honda, Mazda, recall, recall Toyota, takata, recall Honda, recall Mazda, airbag takata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru