Airbag takata

Miercuri, 29 Septembrie 2021 | Siguranta

BMW Seria 3 E46, echipat cu airbaguri Takata, rechemat în service. Verifică online dacă mașina se încadrează în campanie

Constructorul bavarez de automobile anunță o acțiune de rechemare în service a exemplarelor Seria 3 (E46) echipate cu airbaguri Takata. Proprietarii din România pot verifica, gratuit, prin intermediul unei aplicații online dacă mașina lor se încadrează în această campanie.
Marti, 11 Iulie 2017 | Siguranta

"Airbag-urile ucigașe" Takata au mai făcut o victimă. Bilanțul atinge 17 decese la nivel mondial

Un bărbat din Florida a decedat după ce airbag-ul unui Honda Accord i-a explodat în față cu tot cu fragmentele metalice generate de dezintegrarea modulului airbag. Este a 17-a victimă
Luni, 22 Mai 2017 | Industrie

Toyota, BMW, Subaru și Mazda fac pace cu Takata. Prețul înțelegerii este de jumătate de miliard de dolari

Patru dintre cei 19 constructori auto afectați de scandalul Takata au decis să ajungă la o înțelegere cu furnizorul japonez. Acesta va plăti 533 de milioane de dolari.
Marti, 25 Aprilie 2017 | Siguranta

Takata și airbagurile sale defecte au făcut o nouă victimă: șoferul unui Honda Accord, rănit grav în SUA

Clientul unui Honda Accord a fost rănit grav de airbagul acestuia, furnizat de Takata. Mașina ajunsese în service de două ori pentru a-i fi înlocuit airbagul defect.
Vineri, 13 Ianuarie 2017 | Industrie

Producătorul de airbaguri Takata își toarnă cenușă în cap: recunoaște că a furnizat airbaguri defecte și acceptă să plătească un miliard de dolari

Takata va pleda vinovat într-un proces intentat de justiția americană. Pentru a ajunge la o înțelegere, Takata va plăti un miliard de dolari.
Vineri, 08 Aprilie 2016 | Siguranta

Airbagurile Takata au mai făcut o victimă: o șoferiță de 17 ani din SUA a decedat într-un accident ușor

Deznodământ tragic pentru o șoferiță de numai 17 ani din texas. Aceasta a decedat în urma unui accident ușor, pentru că airbagul mașinii s-a deschis incorect. Mașina fusese rechemată în service pentru înlocuirea airbagului.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Siguranta

Scandalul Takata continuă: doi angajaţi susţin că directorii companiei le-au cerut să distrugă rezultatele testelor unor airbag-uri defecte

Doi foşti angajaţi ai companiei Takata susţin că au testat în secret airbag-uri în 2004 şi au fost somaţi de şefii lor direcţi să ascundă rezultatele testărilor după ce au descoperit airbag-uri defecte, titrează New York Times.
Joi, 11 Aprilie 2013 | Siguranta

Recall pentru airbag-uri: 3.4 milioane de automobile vor fi chemate în service

O greşeală a unui furnizor de airbag-uri din Japonia a dus la un recall pentru mai multe mărci. În total, sunt afectate aproximativ 3.4 milioane unităţi, produse între 2000 şi 2004.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru