Airbus

Miercuri, 01 Decembrie 2021 | Tehnologie

Franța testează taxiuri zburătoare pentru Jocurile Olimpice din 2024

În Franța vor fi testate mai multe taxiuri zburătoare. Vehiculele ultra avansate vor fi folosite ca formă de transport pentru atleții și echipele participante la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris din 2024.
Joi, 19 Ianuarie 2017 | General

Aşa vom evita traficul aglomerat în viitor: Airbus promite un prototip de maşină zburătoare electrică până la finalul anului

Airbus susţine că va lansa în acest an prototipul unei maşini zburătoare electrice care ar putea fi folosită pentru servicii de transport de persoane de tip car-sharing.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Video

Airbus vrea să schimbe macazul: producătorul de avioane lucrează la un taxi zburător care se manevrează singur

Airbus a anunțat că una dintre diviziile sale lucrează la ideea unui taxi autonom capabil să opereze pe calea aerului. Au fost publicate chiar și o serie de schițe și specificații tehnice.
Miercuri, 20 Ianuarie 2016 | O lume nebuna

Vrei să mergi cu elicopterul la locul de muncă? Ia un Uber!

Cum ar fi să eviţi traficul aglomerat din fiecare dimineaţă şi să mergi la locul de muncă cu elicopterul? Oricât de greu pare de crezut, acest lucru devine posibil cu ajutorul companiei de ride-sharing Uber.
Luni, 01 Iunie 2009 | General

Trei directori Michelin au murit in accidentul aviatic Air France din Oceanul Atlantic

Trei dintre cele 228 de victime ale avionului Airbus A330 care s-a prabusit in Oceanul Atlantic in timpul unei curse Brazilia-Franta faceau parte din structurile de conducere Michelin.

Tag-uri similare

Michelin, Airbus, Air France, catastrofa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru