Trei directori Michelin au murit in accidentul aviatic Air France din Oceanul Atlantic

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 01.06.2009
Trei dintre cele 228 de victime ale avionului Airbus A330 care s-a prabusit in Oceanul Atlantic in timpul unei curse Brazilia-Franta faceau parte din structurile de conducere Michelin.

Trei directori ai companiei Michelin - inclusiv seful biroului sud-american al producatorului francez de anvelope - se aflau in avionul Air France care s-a prabusit astazi dimineata in Oceanul Atlantic in timpul unei curse Air France Rio de Janeiro-Paris. Desi avionul este inca dat disparut, Air France a adresat deja condoleante tuturor familiilor pasagerilor, toate cele 228 de persoane care se aflau la bord pierzandu-si viata in urma accidentului.

Cei trei directori Michelin sunt Luiz Roberto Anastacio (presedintele Michelin America de Sud), Antonio Gueiros (directorul regional de IT Michelin) si Christine Pieraerts, director al Michelin Global. Informatiile au fost confirmate de catre purtatorul de cuvant Michelin, Monica Batelli.

Daca Anastacio si Gueiros se indreptau spre Paris pentru a participa la o sedinta la sediul Michelin din Franta, Pieraerts era in drum spre Franta dupa ce vizitase operatiunile Michelin din America de Sud.

"Acestea sunt toate informatiile pe care le avem in acest moment, gandurile noastre se indreapta acum spre familiile colegilor nostri.

Am luat contactul cu acestia si le oferim intregul nostru sprijin". a declarat Batelli.

via | AFP

 

Comentarii (16)

  • ascona
    R.I.P.
    R.I.P. pentru toti pasagerii cursei
    11 0
  • URAGANU
    airbus
    Am mers cu un Airbus si sincer am pupat pamantul cand am coborat din el. Alea nu-s avioane. Sunt niste conserve zburatoare spre deosebire de Boeing-uri. Nu-i de mirare ca a picat de la un fulger la cat de infecte sunt.

    pacat de vietile oamenilor.

    Mereu cand plec cu avionul ma asigur ca nu mai zbor cu Airbus si sper ca aceasta companie sa dispara cat de curand. Exact ca masinile frantuzesti: Frumoase la exterior, infecte la interior.
    5 15
  • URAGANU
    VAIDE CAPUL TAU URAGANULE
    8 2
  • taifunu
    Pt Uraganu
    Eu cred ca tu ai mers cu un Antonov An-26 poate sau cu un McDonald Douglas MD-95 si ai incurcat nitel firmele sau ai vrut sa comentezi si tu ceva. Daca ai mers vreodata cu avionul. De fapt esti sigur ca ai mers cu avionul, nu era "rata" spre Cuca Macaii?
    6 2
  • Profesoru'
    @ URAGANU
    Te credem ca ai mers cu Airbus !
    Dar noi ne gandeam ca ai " zburat " cu Airbus !
    In fine cred ca vrei sa te lauzi "acilisea" la noi ca ai zburat (scuze ca ai mers) cu Airbus !
    Laudaros mic !
    5 1
  • Marius
    Replica la Uruganu
    Stimate domnule Uraganu! Airbus produce aviaone foarte sigure.
    Un singur avion din acest model A 330 s-a prăbuşit, în cadrul programului de teste al avionului înaintea intrării în serviciul cu pasageri. Au existat 7 decese, toţi membri ai programului de încercare Airbus.
    Au mai existat 3 incidente, fără decese — un atentat cu bombă pe aeroportul din Colombo, Sri Lanka, care a distrus 2 avioane goale în 2001, un incident care s-a soldat cu cea mai lunga planare a unui avion cu reacţie, după ce a rămas fără combustibil în 2001 (avionul a aterizat în siguranţă în Azore) şi o serie de turbulenţe în apropiere de Hong Kong.
    2 avioane din acest model au fost deturnate, cu un deces.
    La aterizare se vine cu o anumita viteza(aproximativ 280 de kilometri) .Este normal sa simti un soc cand avionul atinge solul.Acceasi senzatie o traiesti indiferent de modelul de avion(mai putin cele ultrausoare).
    Sa nu uitam acidentul produs cu avionul, Airbus A-320, al acompaniei US Airways, cu 155 de persoane la bord s-a prăbuşit în râul Hudson din Manhattan, New York. Intervenţia promptă a Pazei de Coastă a făcut ca toţi oamenii să fie salvaţi înainte ca avionul să se scufunde.

    Mai multe vase şi elicoptere au ajuns imediat după accident la faţa locului pentru a evacua supravieţuitorii. Toţi cei 150 de pasageri dar şi cei 5 membri ai echipajului au ajuns teferi la mal.
    Din punctul meu de vedere esti destul de departe de subiect. Ar trebui sa mai citesti si tu un pic inainte de a face afirmatii fara temei.
    Dumnezeu sa ai odhineasca pe pasagerii si memebri echipajului.
    12 0
  • zagado26
    De curand am revenit dintr-un zbor transatlantic unde am zburat cu un Airbus si cu compania Air France.
    Am prins furtuna, traznete si turbulente dar avionul s-a comportat foarte bine chiar daca noua pasagerilor nu ne-a fost foarte usor.
    Asa ca sa ne ferim de generalizari si Dumnezeu sa-i ierte pe cei ce nu mai sunt printre noi.
    Intre ei se afla si o romanca din Buzau Violeta Bajenaru-Declerck.
    Dumnezeu s-o odihneasca!
    6 0
  • sailor66
    airbus
    remember balotesti!!!
    1 3
  • tractor13
    DA
    ACCIDENTE SE INTIMPLA
    ASA E VIATA
    2 0
  • condoleante familiilor si putere sa treaca peste acest eveniment
    2 0
  • Dumnezeu sa mangaie familiile indoliate. Condoleante.
    2 0
  • fara cuvinte///
    ........................... e pacat ca sa dus in cer atatia oameni e pacat ca am pierdut fiinte dragi in asemenea catastrofe...trebuie sa respectam "decizia" celui de Sus poate acolo le va fii mai bine ,...fara cuvinte.Dumnezeu ai grija de suflete celor decedatii.....
    2 0
  • carbone
    pt. URAGANU
    mai baiatule eu nu stiu cat ai mers tu cu AIRBUS dar eu in ultemile "3 ZBORURI" las palmas-madrid-bucuresti, dus intors nu am avut nici un fel de probleme.........iar ce s-a intamplat luni dimineata...........asa le-a fost sa fie.eu cand imi cumpar bilet sunt constient ca ma urc dar nu se stie daca mai cobor viu
    .iar daca va e frica nu va mai urcati fratilor sau luati si faceti socoteala la cate vieti se pierd in lume intr-o zi pe autostrazi .........a nu puteti sa faceti socoteli dinastea,dar cand cade cate un avion toata lumea se mira.?¿de ce?.atat va rog sa incercati sa faceti socoteala la cati mor pe autostrazi in toata lumea.astept raspuns.de la cineva
    4 0
  • cristina
    AIRBUS
    O adevarata tragedie... Dumnezeu sa-i odihneasca...
    2 0
  • carmen
    o tragedie
    cate vieti spulberate din cauza unui avion!!!
    2 0
  • saraci
    o da R.I.P la toti morti care au murit --- da ----sau----nu1
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru