Alianta Renault-Nissan-Mitsubishi

Vineri, 25 Iunie 2021 | Industrie

Alianţa Renault-Nissan-Mitsubishi vrea să reorganizeze parteneriatul cu Daimler

Alianţa Renault-Nissan-Mitsubishi vrea să renunţe la rolul de supervizare a legăturilor cu Daimler în favoarea relaţiilor individuale cu grupul german, pentru a gestiona mai bine parteneriatul care nu a îndeplinit aşteptările iniţiale, potrivit unor surse citate de Reuters.
Luni, 18 Ianuarie 2021 | Industrie

Renault: “Vrem să întărim legăturile cu Nissan și Mitsubishi, în ciuda procesului de restructurare”

Renault are planuri pentru întărirea relațiilor de colaborare cu Nissan și Mitsubishi, în ciuda faptului că producătorul francez tocmai a anunțat un amplu proces de restructurare, potrivit declarațiilor făcute de președintele Jean-Dominique Senard.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Industrie

Alianța Renault - Nissan - Mitsubishi își arogă titlul de cel mai mare constructor din lume: "Grupul Volkswagen a inclus și vânzările de camioane"

Carlos Ghosn susține că Alianța Renault - Nissan - Mitsubishi este cel mai mare constructor din lume după vânzări de 10.6 milioane de unități, întrucât totalul de 10.74 milioane de unități anunțat de Grupul Volkswagen include și 200.000 de camioane.
Vineri, 15 Septembrie 2017 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi anunță planul pentru 2022: 12 mașini electrice, 40 de mașini autonome, 4 platforme și 22 de motoare comune

Alianța Renault-Nissan Mitsubishi va lansa 12 mașini electrice și 40 de mașini cu funcții autonome până în 2022. Cei 3 constructori vor utiliza 4 platforme și 22 de motoare comune.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Mitsubishi, Alianta Renault-Nissan-Mitsubishi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru