Ambuteiaj

Miercuri, 09 Septembrie 2015 | O lume nebuna

India: ambuteiaj pe 26 de benzi din cauza experimentelor pentru fluidizarea traficului

Un ambuteiaj într-o țară cu peste un miliard de locuitori nu are cum să fie altfel decât la o scară de neimaginat pentru europeni. În New Delhi, traficul a fost blocat pe 26 de benzi în urma unor experimente de fluidizare a circulației.
Joi, 02 Iulie 2015 | O lume nebuna

Ambuteiaj record în Anglia: 40 de kilometri de blocaj pe autostradă

O grevă a francezilor a paralizat traficul rutier în apropierea Eurotunelului în cea mai caldă zi a anului. Blocajul de 40 de kilometri de pe o autostradă a însumat peste 3.000 de camioane.
Vineri, 04 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Cele mai mari ambuteiaje din istorie

Cu toţi am fost prinşi într-un ambuteiaj. Am petrecut câteva zeci de minute sau poate chiar câteva ore într-o coloană de maşini bară la bară. Automarket vă oferă poveştile celor mai mari ambuteiaje din istorie.
Luni, 23 August 2010 | O lume nebuna

CHINA: Blocaj în trafic de 100 kilometri pe o autostradă

Sute de şoferi din China sunt blocaţi pe o autostradă de mai bine de o săptămână. Ambuteiajul este cauzat de lucrările efectuate la o altă secţiune a autostrăzii, iar autorităţile se aşteaptă ca blocajul să dureze o lună.
Duminica, 20 Septembrie 2009 | General

In Beijing se cumpara zilnic 2000 de masini

China este una din tarile in care criza economica si-a facut simtita prezenta, insa intr-o maniera mai superficiala. Conform unui studiu, in Beijing se vand zilnic aproximativ 2000 de masini.

Tag-uri similare

China, criza, poluare, Beijing, ambuteiaj
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru