In Beijing se cumpara zilnic 2000 de masini

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 20.09.2009
China este una din tarile in care criza economica si-a facut simtita prezenta, insa intr-o maniera mai superficiala. Conform unui studiu, in Beijing se vand zilnic aproximativ 2000 de masini.

Intreaga industrie a fost afectata de criza economica si toate tarile au avut de suferit in acest an din aceasta cauza. Cu toate acestea, criza nu a fost resimtita in China la fel ca pe celelalte piete mondiale. Conform unui studiu, in Beijing sunt cumparate zilnic aproximativ 2000 de masini, in luna august fiind inregistrate 60.100 de vehicule noi.

Acest lucru este influentat si de guvernul statului, care pentru a reduce poluarea si pentru a evita ambuteiajele a introdus o regula prin care se poate circula in functie de numarul de inmatriculare. Pentru a contracara aceasta lege, locuitorii Beijingului si-au mai achizitionat si alte masini, pentru a putea circula in fiecare zi.

Daca aceste cifre continua sa creasca, infrastructura din capitala Chinei ar trebui sa suporte zilnic aproximativ 4 milioane de automobile inspre sfarsitul acestui an. Din aceasta cauza, guvernul se gandeste tot mai mult la promovarea intensa a transportului in comun.

via | caradisiac

Comentarii (4)

  • Penalul
    Ce oameni........tot romanii sunt mai tari
    1 6
  • VcTudor
    Romanul de 1o ori mai prost ,handicapat decat chinezul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    8 4
  • @WCtudor
    vorbeste in numele tau
    2 4
  • AndreiRN
    Bravo lor
    Muncesc si produc ce isi doreste tot globul asa ca au bani si isi iau masinile dorite.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru