Amenda Volkswagen

Vineri, 20 Decembrie 2019 | Industrie

Dieselgate: Volkswagen va plăti o amendă de 86 de milioane de dolari pentru manipularea emisiilor în Australia

Volkswagen trebuie să plătească o nouă amendă în scandalul Dieselgate, de 86 de milioane de dolari, după ce autoritățile din Australia au anunțat că producătorul german a manipulat emisiile pentru peste 57.000 de mașini în perioada 2011-2015.
Marti, 09 August 2016 | Industrie

Amendă-record pentru VW în Italia: 5 milioane de euro din cauză că germanii au anunțat cifre false de emisii

Consiliul Concurenței din Italia consideră că Grupul Volkswagen și-a înșelat clienții în fișele tehnice, anunțând valori viciate ale emisiilor. Germanii vor contesta amenda la Tribunal.
Luni, 11 Iulie 2016 | Economic

Miliarde în SUA, milioane în Europa: Volkswagen riscă doar o amendă simbolică în Germania pentru Dieselgate

Procurorii germani solicită că Volkswagen să plătească drept amendă pentru Dieselgate o parte din profitul obţinut prin vânzarea celor 11 milioane de maşini implicate în scandal. Estimările indică o amendă potenţială de câteva milioane de euro.
Joi, 01 Octombrie 2015 | Industrie

OPINIE: Domnilor Miniştri, amendaţi-vă testele oficiale de omologare!

Autorităţile din România au anunţat că mărcile VW Group prezente la noi vor plăti "diferenţa de Taxa de Mediu" între emisiile oficiale şi cele reale. Problema este că miniştrii noştri nu au înţeles aproape nimic din Criza Volkswagen şi că nu vor putea cere niciodată aceste sume.

Tag-uri similare

Audi, Skoda, Seat, analiza, amenzi, RAR, Ministerul Mediului, Ministerul Transporturilor, amenda Volkswagen, criza Volkswagen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru