Analiza

Miercuri, 27 Aprilie 2022 | Industrie

ANALIZĂ: Numărul mașinilor cu încărcare la priză va ajunge la 20 de milioane, la nivel mondial

Potrivit unei analize realizate de Bloomberg New Energy Finance (BNEF), numărul mașinilor cu încărcare la priză, adică electrice și PHEV, va atinge pragul de 20 de milioane la nivel mondial în scurt timp. Statisticile arată că acest număr este mai mare decât era așteptat, iar acesta va crește până la 71 de milioane până în 2025.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Economic

ANALIZĂ: 65.9 milioane de mașini noi, vândute în 2021 la nivel mondial

Potrivit unui raport realizat de ACEA, anul trecut au fost vândute 65.9 milioane de mașini noi la nivel mondial. Astfel, vânzările globale au crescut cu peste 3% față de anul precedent, dar sub nivelul atins în 2019. Au fost înregistrate creșteri minore în America și Asia.
Miercuri, 09 Martie 2022 | Masini electrice si hibride

ANALIZĂ: Peste 4 milioane de mașini electrice au fost vândute la nivel mondial, în 2021

Potrivit unei analize realizate de compania independentă Jato Dynamics, anul trecut au fost vândute, la nivel mondial, peste 4 milioane de mașini pur electrice noi. Asta înseamnă că vehiculele cu zero emisii au avut o cotă de piață de puțin peste 6%, de două ori mai mare față de nivelul din 2020.
Joi, 10 Februarie 2022 | Economic

ANALIZĂ: Vânzările de mașini noi la nivel european vor crește cu 8% în 2022

Potrivit estimărilor Asociației Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), vânzările de mașini noi din acest an vor crește cu 8% față de anul trecut. Dacă prognoza se va adeveri, atunci vom avea parte de primele creșteri după doi ani de declin.
Vineri, 04 Februarie 2022 | Economic

ANALIZĂ: Vânzările globale de mașini vor crește cu 6% în 2022

Potrivit unei analize recente, vânzările globale de mașini vor crește cu 6% în 2022, în contextul în care criza mondială de semiconductori bate în retragere. Producătorii europeni se vor mai confrunta cu diverse probleme cauzate de lipsa de cipuri în prima jumătate a anului.
Duminica, 10 Octombrie 2021 | Economic

ANALIZĂ: Cu cât s-au scumpit piesele de schimb în ultimii 8 ani

Potrivit unei analize de piață făcute de Asociația Asiguratorilor din Germania, prețul pieselor de schimb a crescut (în această țară), în medie, cu 44% în perioada 2013 - 2021.
Miercuri, 08 August 2018 | Economic

Studiu: Ferrari are profit de 69.000 de euro pe fiecare mașină vândută. Porsche, cu 17.000 de euro, profit dublu față de Mercedes, BMW și Audi

Un studiu realizat în Germania arată că Ferrari a obținut un profit de 69.000 de euro pe fiecare mașină vândută în primele 6 luni ale acestui an, fiind cel mai profitabil constructor de pe piață. Studiul mai arată că Porsche a avut profit dublu față de Mercedes, BMW și Audi, la fiecare unitate vândută, în timp ce Bentley a avut cele mai mari pierderi.
Sambata, 06 Ianuarie 2018 | Industrie

Declinul diesel: de la 55% la 44% în Europa. Analiștii prevăd continuarea scăderii, unii constructori continuă investițiile în tehnologie

Dacă acum 6 ani reprezenta cele mai vândute motoare din Europa, diesel-ul a coborât în 2017 la sub 45%. Analiștii au opinii amestecate legate de ritmul viitor al scăderii, dar toți converg spre aceeași concluzie: era diesel apune lent, dar sigur.
Joi, 01 Octombrie 2015 | Industrie

OPINIE: Domnilor Miniştri, amendaţi-vă testele oficiale de omologare!

Autorităţile din România au anunţat că mărcile VW Group prezente la noi vor plăti "diferenţa de Taxa de Mediu" între emisiile oficiale şi cele reale. Problema este că miniştrii noştri nu au înţeles aproape nimic din Criza Volkswagen şi că nu vor putea cere niciodată aceste sume.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Feature

ANALIZĂ: Ce SUV diesel poți cumpăra cu 20.000 euro?

Dacă eşti în căutarea unui SUV de buget care să consume puţin, Automarket încearcă să afle ce SUV sau crossover cu motor diesel putem achiziționa pentru suma maximă de 20.000 euro.
Vineri, 28 Octombrie 2011 | Formula 1

ANALIZĂ: Hamilton, pilotul-kamikaze sau garantul spectacolului?

Lewis Hamilton a fost implicat în şase incidente majore pe parcursul sezonului 2011. A meritat însă britanicul să fie pedepsit permanent de comisari sau sancţiunile au fost prea drastice?
Vineri, 22 Aprilie 2011 | Formula 1

Mercedes GP, echipa cu cele mai scurte opriri la boxe în 2011

Mercedes GP a avut cele mai scurte opriri la boxe în primele trei curse ale sezonului, fiind urmată în clasament de McLaren şi Red Bull. Ferrari ocupă doar locul şapte.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 09 Aprilie 2011 | Formula 1

Cinci lucruri de urmărit în Marele Premiu al Malaeziei

Startul, strategiile pentru pneuri şi potenţialele furtuni se numără printre cele mai importante elemente pe care trebuie să le iei în calcul în cursa de duminică de la Sepang.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Formula 1

Cinci lucruri de urmărit în calificările din Malaezia

Automarket îţi prezintă cele mai importante lucruri pe care trebuie să le urmăreşti în calificările pentru Marele Premiu al Malaeziei.
Marti, 15 Martie 2011 | Formula 1

PREVIEW F1 2011: Statistica timpilor din sesiunile de teste

Automarket vă prezintă cele mai importante statistici evidenţiate după cele patru sesiuni de teste din această iarnă premergătoare sezonului 2011 al Formulei 1.
Miercuri, 19 Ianuarie 2011 | Siguranta

STUDIU: Vehiculele cu rezultate bune la impactul lateral îţi pot salva viaţa

Siguranţa la impactul lateral nu este determinată doar de prezenţa airbag-urilor cortină sau a unei structuri rezistente, ci de amestecul eficient al celor două elemente, spune o analiză a unui institut american.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Analiza Automarket

FEATURE: Diferenţele dintre Passat-ul european şi cel american

Automarket a realizat o comparaţie între versiunea europeană a lui Passat şi omologul său american, prezentat ieri la Salonul de la Detroit.
Duminica, 14 Noiembrie 2010 | F1 TOP

ANALIZA: Ghidul matematic al noului campion mondial

Automarket vă dezvăluie cum să identificaţi numele noului campion mondial în funcţie de rezultatele din Marele Premiu din Abu Dhabi.
Sambata, 23 Octombrie 2010 | Formula 1

ANALIZA: Primul tur, decisiv pentru rezultatul cursei din Coreea de Sud

Configuraţia plutonului la capătul primului sector al primului tur din Marele Premiu al Coreei de Sud va fi decisivă pentru rezultatele finale ale cursei.
Vineri, 22 Octombrie 2010 | Formula 1

ANALIZA: Patru echipe în lupta pentru pole position

McLaren şi Renault sunt imbatabile pe primul sector al circuitului Yeongam, însă Red Bull şi Ferrari recuperează decisiv pe ultimele două sectoare.

Tag-uri similare

Ferrari, McLaren, Williams, Force India, vanzari, Schumacher, teste, BMW-Sauber, Rosberg, Mercedes GP
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru