Anvelope vara

Vineri, 16 Decembrie 2022 | Advertorial

(P) Ați auzit de anvelopele Radar? Cine le produce, cum au făcut performanță la Baja 500 și ce mașini echipează

Probabil nu mulți dintre voi au auzit de anvelopele Radar. Tocmai de aceea astăzi am decis să facem puțină lumină. Producătorul de anvelope Radar Tires este deținut de Omni United, considerat a fi "IKEA anvelopelor". Gama Radar Tires include de la anvelope pentru mașini de pasageri și SUV-uri, până la anvelope speciale pentru off-road, foarte apreciate de pasionați.
Duminica, 05 Mai 2019 | Reportaj

Fiesta de pe Ascari: am condus Alpine A110, Porsche 911 GT3 RS și Ferrari 488 GTB la testul noilor anvelope Goodyear F1 Asymmetric 5 și SuperSport

Goodyear ne-a invitat la evenimentul de lansare a noilor anvelope Eagle F1 Asymmetric 5 și SuperSport. Testul s-a desfășurat pe circuitul de la Ascari unde am condus Alpine A110, Porsche 911 GT3 RS, Ferrari 488 GTB și Volkswagen Golf R. Invitat special a fost Ari Vatanen, campion mondial de raliuri în 1981.
Luni, 21 Ianuarie 2013 | General

Dunlop lansează o nouă anvelopă: Sport BluResponse

Dunlop aniversează 125 de ani de existenţă şi celebrează 125 de ani de la patentarea anvelopei pneumatice prin lansarea unei noi anvelope de vară, numită Sport BluResponse.
Joi, 27 Octombrie 2011 | Feature

AM TESTAT: Michelin Primacy 3, cea mai nouă anvelopă de vară a constructorului francez

Automarket a mers în Spania pentru un test ceva mai neobişnuit. De această dată, în centrul testului nu au fost maşinile, ci pneurile. Motivul: Michelin a prezentat Primacy 3, cel mai nou model de anvelopă de vară din gama proprie.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | General

Tot ce trebuie să ştii despre anvelopele de iarnă

Automarket vă prezintă un mic ghid al anvelopelor de iarnă şi riscurile la care vă supuneţi dacă nu le utilizaţi.
Luni, 09 Noiembrie 2009 | Siguranta

ANALIZA: De ce merita sa investim in pneurile de iarna?

Sezonul rece aduce o intrebare eterna in mintea posesorilor de masini: chiar e nevoie de pneuri de iarna? Aveti raspunsul si argumentele in randurile de mai jos.

Tag-uri similare

cauciucuri, anvelope iarna, anvelope vara, cauciucuri iarna, cauciucuri vara
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru