Asociația Constructorilor Europeni de Automobile

Miercuri, 15 Iunie 2022 | General

Stellantis nu e de acord cu interzicerea motoarelor pe combustie: se retrage din Asociația Constructorilor Europeni de Automobile

Conform unui comunicat oficial, Grupul Stellantis și-a anunțat retragerea din Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA). Grupul multinațional va înceta să mai fie membru la sfârșitul acestui an, iar motivul retragerii este legat de planul Fit for 55, care interzice vânzarea de mașini cu motoare termice în Uniunea Europeană începând din 2035.
Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Industrie

Topul țărilor UE cu cea mai slabă infrastructură pentru mașinile electrice: România este pe locul 5

România se numără printre țările UE cu o infrastructură slab dezvoltată pentru încărcarea mașinilor electrice, potrivit ultimelor date prezentate de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).
Marti, 29 Iunie 2021 | Industrie

Industria auto avertizează: “Europa riscă o divizare din cauza lipsei stațiilor de încărcare în majoritatea țărilor”

O analiză făcută de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) arată un decalaj uriaș între țările din Vest și restul continentului când vine vorba de expansiunea rețelelor de stații de încărcare pentru mașinile electrice.
Luni, 28 Iunie 2021 | Industrie

Producătorii auto cer un număr minim de stații de încărcare pentru mașini electrice în fiecare țară din UE

Asociația Constructorilor Europeni de Automobile vrea ca fiecare țară din Uniunea Europeană să instaleze un număr minim de stații de încărcare pentru mașinile electrice, potrivit declarațiilor făcute de președintele Oliver Zipse, actualul CEO de la BMW.
Luni, 07 Decembrie 2020 | Industrie

Asociația Constructorilor Europeni de Automobile are un nou președinte: șeful BMW, Oliver Zipse, îl va înlocui pe Mike Manley (FCA)

Oliver Zipse, CEO-ul BMW, este noul președinte al Asociației Constructorilor Europeni de Automobile. Mandatul de un an va începe la 1 ianuarie 2021, iar Zipse va prelua conducerea ACEA de la Mike Manley, șeful Fiat-Chrysler.

Tag-uri similare

ACEA, Oliver Zipse, Asociația Constructorilor Europeni de Automobile
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru