Bicicleta BMW

Sambata, 01 Aprilie 2017 | General

Sezonul de pedalat debutează cu propuneri pe două roți de la marii constructori auto: bicicletele Bugatti, BMW sau Porsche costă câteva mii de euro

Mai mulți constructori auto oferă în gama de accesorii și biciclete. Acestea sunt fie produse într-un număr limitat, fie au în componență materiale ușoare ca fibra de carbon. Astfel se justifică prețurile lor piperate.
Marti, 31 Iulie 2012 | Tuning

AC Schnitzer a modificat bicicleta BMW M Carbon Racer

Deşi poate părea caraghios să modifici o bicicletă, specialiştii de la AC Schnitzer au luat totul în serios şi au creat o versiune îmbunătăţită a lui BMW M Carbon Racer.
Miercuri, 13 Iunie 2012 | Modele noi

BMW a prezentat la Londra versiunea evoluată a conceptului electric i3

BMW a deschis la Londra primul showroom dedicat vehiculelor din gama i. În cadrul acestuia a fost expusă a doua versiune a lui i3 şi prima bicicletă electrică de la BMW.
Sambata, 12 Martie 2011 | Modele noi

BMW lansează bicicleta M Carbon Racer

Divizia M de la BMW va prezenta publicului prima bicicletă de curse dezvoltată de aceştia. Denumită M Carbon Racer, creaţia bavarezilor are 7.4 kilograme şi un cadru din fibră de carbon.
Miercuri, 17 Martie 2010 | General

Divizia M de la BMW a creat prima sa bicicleta

BMW ofera o noua bicicleta pentru clientii sai pasionati de ciclism. De data ceasta, noua bicicleta este dezvoltata de divizia M si cantareste 12.9 kilograme.

Tag-uri similare

BMW, BMW M, bicicleta BMW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru