BMW lansează bicicleta M Carbon Racer

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 12.03.2011
Divizia M de la BMW va prezenta publicului prima bicicletă de curse dezvoltată de aceştia. Denumită M Carbon Racer, creaţia bavarezilor are 7.4 kilograme şi un cadru din fibră de carbon.

Divizia de performanţă a celor de la BMW a pregătit o surpriză impresionantă pentru fanii mărcii bavareze şi pentru cei mai ecologişti dintre noi. Cu o experienţă de 60 în industria construcţiei de biciclete, producătorul BMW va prezenta prima bicicletă de curse dezvoltată în colaborare cu Divizia M.

Botezată Carbon Racer, bicicleta bavareză reprezintă o combinaţie unică între tehnologie şi design. Creaţia pe două roţi a nemţilor dispune de un cadru foarte rigid din fibră de carbon capabil să absoarbă şocuri de o intensitate mare. Masa de doar 7.4 kilograme împreună cu schimbătoarele Shimano Ultegra fac din bicicleta bavarezilor o adevărată capodoperă pe două roţi. M Carbon Racer va putea fi comandată de la orice dealer al constructorului bavarez sau de pe site-ul acestora începând cu luna iunie a acestui an.

Via | BMW

Comentarii (6)

  • alexandru
    Aha, la pret de masina. Multumim :)!
    2 5
  • stefan
    da tinere...da' e un M adevarat...are tractiune pe spate...frane carboceramice...belea...pret preconizat...undeva pe langa 7000 si 10000 €...
    5 0
  • kumite
    M bike
    Deja am luat-o,si deja am inceput sa-i fac pa toti la semafor.Are un urlet duios si propulsie spate.
    3 4
  • acum imi vine manusa o stereotipie dar asta e! de cind nemtii se pricep sa faca biciclete?O spun cele peste7kg inadmisibile pentru un carbon!
    Macar de-o puneau de-o roata lenticulara pe spate! De parca Peugeot sau Campagnollo au pus lacat pe poarta!
    1 1
  • slab
    Sa-mi fie cu iertare, dar 7.4 kg pt cadru din carbon e mult, ca sa nu spun enorm. Pai si alea din aluminiu sunt mai usoare.
    3 1
  • DeRosa
    Cam grea
    Am avut o DeRosa cu cadru din fibra de carbon si cantarea putin peste 5kg (doar cadrul avea 2,5 kg)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru