BMW Welt

Joi, 17 Decembrie 2015 | General

Când clienții își primesc mașinile direct la fabrică: BMW celebrează mașina 150.000 oferită clienților la BMW Welt Munchen

Serviciul prin care BMW le oferă posibilitatea clienților să-și primească noua mașină în cadrul unei ceremonii care are loc la BMW Welt din Munchen a trecut de o bornă importantă în lune decembrie.
Joi, 17 Septembrie 2015 | Modele noi

BMW M3 a primit o personalizare dedicată Festivalului Oktoberfest

BMW a reaplicat ideea personalizării unui model din portofoliul său cu ocazia Festivalului Oktoberfest. Münchner Wirte este denumirea opere în care a fost transformat modelul din imaginile alăturate.
Luni, 19 Mai 2014 | Reportaj

Povestea lui Andrei Bellu, românul care s-a confruntat cu ego-ul lui Schumacher şi l-a învăţat pe BMW M3 E30 să frâneze

Şi-a început cariera la Dacia şi s-a pensionat la BMW. Se numeşte Andrei Bellu şi este românul care a contribuit la dezvoltarea primului BMW M3 şi la introducerea ABS-ului la Le Mans.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | General

BMW Welt a adunat 15 milioane de vizitatori în 7 ani

BMW Welt a sărbătorit atingerea unui număr record de vizitatori la finalul săptămânii trecute. În cei şapte ani de existenţă, 15 milioane de oameni au trecut pragul obiectivului turistic.
Miercuri, 31 Iulie 2013 | Industrie

BMW Welt sărbătoreşte 100.000 de livrări

Centrul BMW Welt din Munchen, deschis în 2007, aniversează livrarea a 100.000 de maşini. Clientul aniversar a cumpărat două maşini şi a primit un cadou special din partea companiei.
Marti, 30 Iulie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: 40 de ani BMW Vierzylinder

Un simbol important pentru BMW împlineşte 40 de ani de existenţă. Este vorba de celebrul sediu central din Munchen, clădirea supranumită Patru Cilindri şi muzeul adiacent.
Luni, 09 Iulie 2012 | General

10 milioane de oameni au trecut pragul BMW Welt

BMW Welt a atras un număr impresionant de turişti în mai puţin de 5 ani de la inaugurare. 10 milioane de oameni i-au călcat pragul în această perioadă.
Sambata, 28 August 2010 | General

Katy Perry a filmat în incinta BMW Welt

Artista pop Katy Perry face parte din noua campanie de marketing a celor de la ProSieben. Aceasta a filmat un spot intitulat "Future Girl" în incinta BWM Welt.
Marti, 29 Septembrie 2009 | General

Muzeul BMW a avut un an excelent

Muzeul BMW Welt din Munchen aniverseaza vizita a 500.000 de persoane in primul an de la redeschidere. Acesta este cel de-al doilea muzeu ca volum din Munchen.
Joi, 03 Aprilie 2008 | General

Un milion de oameni au vizitat BMW Welt

In numai sase luni de la deschiderea oficiala, un milion de oameni au calcat pragul complexului BMW Welt.

Tag-uri similare

BMW, BMW Welt, BMW Munchen, Muzeu BMW, muzeu BMW Welt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru