Muzeul BMW a avut un an excelent

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 29.09.2009
Muzeul BMW Welt din Munchen aniverseaza vizita a 500.000 de persoane in primul an de la redeschidere. Acesta este cel de-al doilea muzeu ca volum din Munchen.

Muzeul BMW din Munchen a avut un an excelent de la redeschiderea sa din 2008. In acest timp, institutia germana a primit 14 distinctii internationale extrem de prestigioase. Unul dintre cele mai premiate elemente este sculptura de la intrarea in muzeu, care reprezinta procesul de determinare a formei unei masini noi. Sculptura este dinamica si este animata de calculator prin intermediul a 714 sfere din metal suspendate cu fir din otel, care prezinta o serie de forme pe tavan.

Pe langa sculptura dinamica, muzeul BMW are si un panou cu 1.765 milioane de LED-uri, amplasate pe o suprafata de 700 de metri patrati. Aceste LED-uri sunt coordonate de un calculator si proiecteaza o serie de imagini si animatii dinamice. Cele doua elemente active de design completeaza multitudinea de exponate de la interior si formeaza o experienta speciala care depaseste orice vizita la un muzeu clasic.

Muzeul BMW sarbatoreste vizita a 500.000 de persoane in intr-un an, fiind in continuare cel mai vizitat muzeu dupa Deutsches Museum.

Via | AllworldCars

Comentarii (2)

  • Stelian_Opincariu
    Fantastic.........
    Macar o singura data trebuie sa vizitam acest muzeu.LED-urile impreuna masinile expuse creeaza o atmosfera de vis in care orice pasionat auto,isi simte ochii umeziti de bucurie.
    2 0
  • ha
    DE ACORD.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru