Un milion de oameni au vizitat BMW Welt

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.04.2008
In numai sase luni de la deschiderea oficiala, un milion de oameni au calcat pragul complexului BMW Welt.

La sfarsitul lunii ianuarie va anuntam ca cel mai modern centru comercial BMW, inaugurat la Munchen in octombrie, a totalizat 500.000 de vizitatori in doar 100 de zile. Se pare ca recordul a fost insa unul temporar, bavarezii reusind dupa numai doua luni sa bifeze un milion de persoane care au calcat pragul BMW Welt.

Pe 13 martie, oficialii BMW au celebrat cu mare fast noul record de vizitatori. Eric Schillings, un barbat din Bruggen, a fost norocosul vizitator cu numarul 1.000.000, el fiind primit cu onoruri de Rudolf Wiedemann, directorul BMW Welt. Pe langa un buchet de flori daruit sotiei lui Eric Schillings, Wiedemann i-a oferit vizitatorului "milionar" un voucher pentru un restaurant select din interiorul complexului comercial si doua invitatii VIP pentru deschiderea oficiala a muzeului BMW, care va avea loc pe 19 iunie 2008.

In cele sase luni de la inaugurare, BMW Welt a devenit principala atractie turistica din zona, centrul comercial fiind in prezent una din cele mai importante cinci cladiri ale orasului Munchen.

 via | MotoriOnline

Taguri: BMW, BMW Welt

Comentarii (1)

  • Robert
    Daca asa arata cladirile in ziua de azi, cum o sa arate peste 100 de ani?
    E incredibil ce pot face nemtii
    Cei mai tari si la masini si la constructii.
    Cei mai perfecti oameni ai planetei
    BRAVO!!!! EXCEPTIONAL
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru