Katy Perry a filmat în incinta BMW Welt

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 28.08.2010
Artista pop Katy Perry face parte din noua campanie de marketing a celor de la ProSieben. Aceasta a filmat un spot intitulat "Future Girl" în incinta BWM Welt.

Artista pop americană Katy Perry a filmat spotul "Future Girl" pentru postul de televiziune ProSieben în incinta BMW Welt. Acţiunea se desfăşoară în viitor, în anul 2050, iar clădirea germanilor oferă aceea atmosferă futuristică de care aveau nevoie producătorii spotului.

În cadrul unei scene, cântăreaţa americană o întruchipează pe Marilyn Monroe, iar în alta interpreteză noul ei single, Teenage Dream. Thomas Muderlak, manager al BMW Welt este încântat de faptul că oficialii ProSieben au ales să filmeze în incinta BMW Welt. Acesta atrage anual două milioane de vizitatori şi este cel mai popular loc din Munchen.

Artista americană nu a vrut să rateze un asemenea moment şi, sub privirile lui Thomas Muderlak, a semnat cartea de oaspeţi a BMW Welt. Aceasta nu este pentru prima dată când Katy Perry cochetează cu industria auto. Nu cu mult timp în urmă ea a participat la prezentarea oficială a noului VW Jetta în New York.

Via | BMW

Comentarii (1)

  • BMW Nr.1 Deutchland
    Cladirea e pe masura , cum sunt masinele BMW superbe la fel e si cladirea BMW .
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru