CEO Nissan

Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Industrie

Nissan are un nou CEO: Makoto Uchida este directorul Nissan China și îl înlocuiește pe Hiroto Saikawa

Noul CEO de la Nissan este Makoto Uchida, actual șef al Nissan China. Uchida îl înlocuiește pe fostul CEO Hiroto Saikawa și va fi ajutat de doi directori de operațiuni, Ashwani Gupta și Jun Seki, cei cu care se luptase pentru șefia Nissan.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Industrie

Șeful Nissan va demisiona până pe 16 septembrie: constructorul speră să găsească înlocuitor până la sfârșitul lunii octombrie

Șeful Nissan, Hiroto Saikawa, va demisiona din funcție până pe 16 septembrie, în urma scandalului privind compensațiile financiare, potrivit anunțului făcut de președintele companiei. Nissan speră să găsească un nou CEO până la sfârșitul lunii octombrie.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Industrie

Șeful Nissan este gata să demisioneze după scandalul compensațiilor financiare: Hiroto Saikawa așteaptă venirea unui înlocuitor

Șeful Nissan a declarat că este gata să își asume răspunderea pentru scandalul compensațiilor financiare și susține că va demisiona după ce constructorul îi va găsi un înlocuitor.
Joi, 05 Septembrie 2019 | Industrie

Șeful Nissan recunoaște că a primit mai mulți bani decât ar fi trebuit și că a încălcat procedurile companiei: “Îmi pare rău, voi da banii înapoi”

Șeful Nissan este în centrul unui nou scandal, după ce o investigație internă a scos la iveală că a primit compensații financiare mai mari decât ar fi trebuit și că a încălcat procedurile în acest sens. “Îmi pare rău, voi da banii înapoi,” a spus Hiroto Saikawa. El este considerat artizanul arestării lui Carlos Ghosn, fostul șef Renault-Nissan, cel acuzat de multiple nereguli financiare și care așteaptă să fie judecat în Japonia.
Marti, 02 Septembrie 2014 | General

Andy Palmer, preşedintele Nissan, părăseşte compania pentru Aston Martin

Andy Palmer părăseşte oficial Nissan după 23 de ani de activitate în cadrul companiei. Fostul preşedinte Nissan şi Infiniti va ocupa aceeaşi funcţie în interiorul Aston Martin.
Marti, 24 Iunie 2014 | Industrie

Carlos Ghosn este cel mai bine plătit director din Japonia pentru a patra oară în cinci ani

Carlos Ghosn, şeful Renault-Nissan, se bucură de titlul de cel mai bine plătit director din Japonia pentru a patra oară în cinci ani. Şeful Nissan a câştigat de patru ori mai mult decât omologul său de la Toyota în ultimul an fiscal.
Vineri, 22 Noiembrie 2013 | Industrie

Carlos Ghosn: "Vreau ca succesorul meu să fie japonez"

Carlos Ghosn a declarat că se aşteaptă la un succesor de origine japoneză pentru funcţia pe care el o ocupă în prezent.
Duminica, 25 Octombrie 2009 | Mediu

Ghosn: "Nissan vrea sa detina sefia modelelor electrice"

Carlos Ghosn, directorul executiv Nissan, a declarat ca doreste sa detina suprematia in segmentul masinilor electrice si ca nu se gandeste sa concureze cu hibrizii Toyota.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru