Clasa A plug-in hybrid

Sambata, 29 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz Clasa A plug-in hybrid a intrat în producție: modelul cu autonomie electrică de până la 69 de kilometri este fabricat la Rastatt

Mercedes-Benz a anunțat că a demarat producția versiunii Clasa A plug-in hybrid. Sistemul de propulsie este disponibil atât pe hatchback-ul de clasă compactă, cât și versiunea Clasa A Sedan, iar bateria de 15.6 kWh promite o autonomie electrică de până la 69 de kilometri.
Sambata, 29 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz pregătește o versiune plug-in hybrid pentru Clasa A: viitorul A250e va oferi o autonomie electrică de până la 60 de kilometri

Actuala generație Clasa A va primi o versiune plug-in hybrid. Conform unor surse apropiate companiei, varianta va purta numele de A250e și va miza pe motorul de 1.3 litri pe benzină și pe un motor electric de 102 CP. Debutul este programat pentru toamna anului curent.
Luni, 18 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes Clasa A va primi o versiune plug-in hybrid în 2019: prezentarea oficială ar putea avea loc în octombrie

Clasa A va fi unul dintre modelele Mercedes care va primi o versiune plug-in hybrid, care va fi echipată cu un motor pe benzină de 1.3 litri și 163 CP și un motor electric de 91 CP.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru