Combo

Joi, 09 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noul Opel Combo facelift: versiunea electrică are autonomie de 330 de kilometri

Opel a lansat oficial noul Combo facelift. Noul model va fi disponibil în versiuni cu motoare termice și electrice, iar acesta primește o serie de noutăți tehnice și vizuale, printre care faruri LED adaptive și grila Opel Vizor.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | Modele noi

Generație nouă pentru Peugeot Partner, Citroen Berlingo și Opel Combo: producția celor trei utilitare din grupul PSA va începe în câteva săptămâni

Grupul Peugeot-Citroen (PSA) a anunțat că utilitarele Peugeot Partner, Citroen Berlingo și Opel Combo vor primi o nouă generație, producția celor trei modele urmând să înceapă în săptămânile care urmează.
Luni, 28 Iulie 2014 | Industrie

Renault şi Fiat au semnat o colaborare pe segmentul vehiculelor comerciale

Renault va produce un vehicul comercial uşor în Franţa pentru cei de la Fiat începând cu al doilea sfert al anului 2016. Modelul păstrează platforma tehnică a francezilor şi prezintă elemente de design specifice mărcii Fiat.
Joi, 23 Februarie 2012 | Intern

Opel: Porţi deschise pe 24 şi 25 februarie cu noile GTC Astra, Zafira Tourer şi Combo

Opel va organiza un eveniment de Porţi Deschise în reţeaua sa din România pentru a prezenta noile GTC Astra, Zafira Tourer şi Combo. Evenimentul are loc pe 24 şi 25 februarie.
Joi, 14 Iulie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Opel Combo se prezintă

Opel a prezentat noua generaţie a modelului Combo. Aceasta este bazată pe Fiat Doblo şi este oferită în două tipuri de caroserie, două ampatamente şi două înălţimi ale vehiculului.

Tag-uri similare

Opel, modele noi Opel, Doblo, Fiat Doblo, Opel Combo, Combo, motorizari Opel Combo, noul Opel Combo, Opel Combo 2012
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru