Fiat Doblo

Joi, 01 Septembrie 2016 | Industrie

Se răzbună nemţii pentru Dieselgate? Germania acuză Fiat de utilizarea unui dispozitiv ilegal pentru emisii pe Fiat 500X şi Jeep Renegade

Germania acuză Grupul Fiat-Chrysler la Comisia Europeană că utilizează un dispozitiv care permite oprirea sistemelor pentru tratamentul emisiilor într-unul dintre motoarele sale diesel, potrivit presei locale.
Vineri, 26 Septembrie 2014 | Modele noi

Fiat Doblo facelift vine cu un design nou şi motoare mai economice

Fiat a îmbunătăţit aspectul şi gama de motorizări a actualului Doblo. Faceliftul a fost prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Hanovra, dedicat vehiculelor comerciale.
Sambata, 10 Septembrie 2011 | General

Fiat Doblo va fi vândut în SUA sub marca Ram

Fiat Doblo va fi vândut pe piața nord-americană sub marca Ram, parte a grupului Chrysler, spune un comunicat oficial al mărcii Fiat.
Vineri, 26 August 2011 | Modele noi

Fiat Doblo Work Up, noua utilitară a italienilor

Fiat a realizat o versiune cu benă a lui Doblo, pe care o va oferi în curând pe mai multe pieţe, cu scopul de a fi cea mai economică ofertă din segment.
Joi, 14 Iulie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Opel Combo se prezintă

Opel a prezentat noua generaţie a modelului Combo. Aceasta este bazată pe Fiat Doblo şi este oferită în două tipuri de caroserie, două ampatamente şi două înălţimi ale vehiculului.
Vineri, 01 Iulie 2011 | Modele noi

Fiat lansează Doblo Work Up, un pick-up profesionist

Divizia de vehicule utilitare Fiat Professional a lansat astăzi Doblo Work Up, un pick-up cu o suprafaţă de încărcare generoasă, cu motorizări diesel şi chiar cu sistem start-stop.
Marti, 30 Noiembrie 2010 | Modele noi

Opel şi Fiat dezvoltă împreună viitoarea generaţie a utilitarei Combo

Opel a încheiat un parteneriat cu Fiat pentru dezvoltarea unor viitoare vehicule comerciale. Germanii vor lansa în 2012 noua generaţie Combo pe platforma actualului Doblo.
Marti, 27 Iulie 2010 | Industrie

Fiat Doblo a atins un milion de unităţi produse

După nouă ani de activitate, Fiat Doblo, ajuns deja la a treia generaţie, a reuşit să atingă un milion de exemplare vândute la nivel mondial. Utilitara italienilor este produsă la uzina Tofas din Turcia.
Miercuri, 18 Noiembrie 2009 | Modele noi

Fiat Doblo va fi vandut in Statele Unite sub logo-ul Ram

Fiat Doblo va fi comercializat si pe piata din Statele Unite, incepand cu 2012. Modelul italian va fi rebotezat si va fi vandut sub logo-ul diviziei Ram.
Luni, 16 Noiembrie 2009 | GENEVA 2010

OFICIAL: Acesta este noul Fiat Doblo

Una dintre cele mai prezente aparitii in segmentul utilitarelor mici si a masinilor de familie alternative se innoieste printr-o noua generatie.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | Modele noi

Primele imagini ale noului Fiat Doblo

Noul Fiat Doblo a fost dezvaluit pe internet de catre un cititor Wikipedia. Modelul prezinta un design nou, care preia influente de la Fiorino Qubo.

Tag-uri similare

Fiat, Chrysler, Dodge, Ram, Doblo, Fiat Doblo, noul Fiat Doblo, divizia Ram, noul DOblo, vehicule comerciale Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru